Domů Profil prodejce bazda
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Vlčice, ČR
  • 45 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (26) 100%
Nadšenci: 185
Aktivita: aktivní
Prodáno: 45
Registrace: 20.1.2012
Město: Vlčice
Stát: ČR
Důležitá informace: Nakoukněte na můj druhý profil Hysteria, kde od listopadu 2012 prodávám všechno oblečení.

bazda

/ Prodávající

Máme s mým mužem  stejnou posedlost: co kde najdeme a zdá se nám to krásné, nosíme domů. Tak se nám v domě  hromadí různá dřeva a dřívka, želízka a háčky, kameny, spony, kusy pletiva a starých plechů, které vypadají jako krásné obrazy. Já navíc schovávám každý kousek hadříku a v sekáčích pasu po dalších krásných vzorech a materiálech. Z nahromaděných věci pak vyrábíme různé kousky, které zkrášlují náš dům, nebo je jen pečlivě uchováváme na dobu, kdy se budou na něco hodit.

A protože naše úložné prostory nejsou nekonečné a protože nás moc baví něco nového vymýšlet a tvořit, vyvinuli jsme multifunkční KAPSÁŘE, které zde vidíte. Vyřádíme se na nich oba: já jsem motorem v počáteční fázi, kombinuju, vymýšlím, nastiňuju nápad, manžel pak s pečlivostí sobě vlastní dolaďuje detaily a vymýšlí konstrukční zpracování.

Každý kapsář je originál, každý se hodí jinam. Každý je vytvořen z kousků, které už něco zažily a společné teď mohou být krásné i užitečné.

Pokud byste měli nějaký speciální požadavek na barevnost či funkčnost, který by se hodil právě do vašeho prostoru, kontaktujte nás.

 

Na mém druhém profilu Hysteria si můžete vybrat něco na sebe...

Pokud si zároveň objednáte něco od sousedů, třeba žáby z bažiny od jožins bažins, nebo zateplení a ozdobu pro váš krk od Krkouna, zaplatíte jedno poštovné.

 

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od bazda

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--