Domů Profil prodejce unuodesign
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha, ČR
  • 917 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (87) 100%
Nadšenci: 335
Aktivita: aktivní
Prodáno: 917
Registrace: 31.5.2012
Město: Praha
Stát: ČR
Důležitá informace: Všem moc děkuji za projevenou přízeň v roce 2015 a moc se těším na další spolupráci :)

unuodesign

/ Prodávající
Novinky
234682
14.2.2014 Znovu pro Vás otevíráme nakupovat zde na Fleru. Postupně budeme vkládat nové zboží budeme se na Vás moc těšit ;)

Dobrý den,

srdečně Vás vítám v mém novém obchůdku na fleru.

V současné době otevírám můj obchůdek s galanterií, jedná se zejména o zboží, které nakupuji ve větším množství, a proto přeprodávám. Na většině zboží se pohybuji na provizích ve výši provozních nákladů, tudíž mohu zaručit (pokud nekupujete v tisících metrech od výrobců) bezkonkurenční cenu. Valná většina zboží je zakoupena přímo od výrobce, nebo výhradního dovozce, čímž snižuji logistické náklady až na 50%. Veškerý materiál mám vždy předem odzkoušený a bude jej možno vidět na výrobcích, které naleznete pod značkou unuo desing. Poštovné pro oba obchůdky platíte jen jedno.

----------------------------------------------------------------------

Důležité prodejní informace:

Na veškeré oblečení i zboží, které u mně zakoupíte máte běžnou 2 letou záruku (mimo spotřebního zboží dále dle obč. zákoníku). Samozřejmostí je prodejní doklad, JSME PLÁTCI DPH

I na zboží šité na zakázku se vztahuje zákonná 14 denní lhůta, ale za rozměry si ručíte sami. Tabulka velikostí  bude u každého zboží přiložena.

K veškerému zboží také přikládám dle platné státní normy popis v čestině s piktogramy znázorňující vhodnou údržbu a vlastnosti materiálu.

Dětské materiály jsou z většiny certifikovány (certifikát mohu zaslat) a některé speciální tkaniny (bambus atd.) jsou i v kvalitě BIO :) Zboží nevyrábím z recyklovaných materiálů pokud tak není uvedeno v nabídce.

 

Prosím, dobře si zkontrolujte rozměry objednaného zboží! Rozměry je možno upravit. Splatnost za objednané zboží je 14 dní, pokud do 14 dní nemám platbu na účtu, objednávku stornuji. Při platbě prosím do kolonky pozn. vložte své jméno popř. přezdívku, mailovou adresu a specifikujte zda se jedná o galanterii, nebo zboží.

Pokud se ztratí zásilka vinou České pošty, je reklamace 30 dní, náhradu zašlu až po této lhůtě (vrácené finance nebo nové zboží, dle domluvy).

Způsob dopravy
Poštou Osobní odběr: Tábor Jinakl zasílám dle ceníku české pošty. Sledujte popisky u zboží, jelikož nově zavádím u některého zboží poštovné zdarma :) jinak balíky zasílám prostřednictvím České pošty dle aktuálního ceníku, cenu poštovného za zkušenosti uvedu vždy v potvrzovacím e-mailu o přijetí objednávky.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od unuodesign

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--