Domů Profil prodejce vtip a půvab
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 6 hodin.
  • Brno, ČR
  • 57 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (26) 100%
Nadšenci: 174
Aktivita: aktivní
Prodáno: 57
Registrace: 9.9.2013
Město: Brno
Stát: ČR

vtip a půvab

/ Prodávající
Novinky
526582
7.7.2016 Obchod opět v provozu a s velkými slevami!

Jsem dcera švadleny, tak jsem mnohé okoukala už doma. Vždy mě bavilo oblékat se originálně, tak jsem se pustila do šití i sama. Nejdřív pro sebe a pro děti. Mám plný šatník věcí, které možná ani neunosím, pustila jsem se do šití, kombinování a navrhování oděvů pro jiné.

Od dětství mne baví tvořit, vyzkoušela jsem spoustu technik, ale zůstala jsem věrná tvorbě oděvů - snad je to v krvi po mámě, snad touha pěkně a vtipně se oblékat. Našla jsem si svůj styl a kdekdo se ptá, jestli jsem nezhubla. Ne, ale vím co mi sluší a co ne. Přeji i vám, abyste u mně našli to, co vám sluší a dělá vás krásnějšími.

Mám z toho obrovskou radost, když přijdou nové látky, je tolik krásných barev, materiálů a vzorů! Mám radost, když se mi podaří dokončit nový model, mám radost, když se moje dílo líbí a najde své majitelky. V mé nemoci, která přináší dost velkých omezení hlavně v pohybu, mi šití přináší novou radost a šiju s nadšením. Oblíbila jsemsi úpletya tak šiji na overlocku, tak jsou všechny švy pružné a netrhají se.

Modelkou je většinou moje dcera, která může za všechny obrázky a malby na tričkách. Protože mými zákaznicemi jsou často ženy vel. XL, šiji část oděvů v této velikosti a musela jsem se svou kůží i tváří na trh i já.

Nabízím věci, které jsou vtipné a nápadité nebo podtrhují ženskost a půvab. Někdy se podaří, že splňují obojí. Tvorba mi přináší radost, když vidím, že hodiny přemýšlení nad nápadem, kombinování, vybírání materiálů atd. přináší úspěch v hotovém modelu. Vše je ušito pečlivě na overlocku a hlavně s láskou.

Přeji všem radost  a usměvavou pohodu. A buďte své, svět vás potřebuje právě takové, jaké jste 

 

Já mám radost, když se mi něco podaří 

- třeba první zveřejnění mé TOP nominace 1. 2. 2015  "Koukni se" 

i další "Ve svitu měsíce", Návraty gotiky, "Co skrývá tajemná barva smaragdu?" (22.6.2015)

 

 Trochu jiný způsob prodeje na přání nabízí klub

RYBIČKO ZLATÁ PŘEJU SI...

Přijďte se podívat

 

V poslední době jsem na tvoření neměla moc času. Minulý týden (22.-25.9.) jsem točila soutěž POPELKA, kterou vysílá do TV Barrandov každý všední den v 16.15. Já bych se měla objevit se svojí tvorbou i s výrobky mnohých z vás na obrazovkách asi za 4-5 týdnů.

 Podívejte se jak to probíhalo i jak to dopadlo cca od 26. 10.

 Jen malé upozornění - tahle soutěž musí být pro diváka šou. Takže mnohdy děláme a říkáme to, co vymyslel režisér. Jinak natáčení bylo časově náročné. Tři dny jsem vstávala ráno v pět, abych byla před sedmou oblečená, načesaná a nalíčená před kameru, (t.j. celkový výrazný makeup a končilo se kolem sedmé večer, poslední den dokonce před devátou a to prý to šlo ještě dobře.

 Celý štáb televize Bratislava který natáčel byl skvělý, milý a vtipný, užili jsme si spoustu legrace a podívali se do zákulisí televizního zatáčení. Prostě zkušenost na celý život.

 Pokud chcete, mělo by se točit i v Praze a dalších městech, můžete to zkusit nakoupit si outfit za 10 000 Kč za 90 min a třeba vyhrát hlavní cenu

 
 

Najdete mne také pod nickem VIOLII, kde nabízím šperky a bižuterii nebo SERAFII kde je zatím keramika a k ní se přidají v nejbližší době i zcela přírodní a originální krémy a kosmetické vychytávky z mé zcela přírodní kosmetické laboratoře.

 

  

Velikost 34 36 38 40 42 44 46 48 50
Horní obvod 80 84 88 92 96 100 104 108 112
Obvod pasu 62 66 70 74 78 82 86 90 94
Obvod boků 86 90 94 100 104 108 112 116 120

 

Obchodní podmínky

1. Úvodní ustanovení

1.1. Níže uvedené obchodní podmínky platí pro nákup u prodejce vtip a půvab. Zasláním objednávky kupující potvrzuje, že četl Obchodní podmínky a souhlasí s nimi.


2. Kupní smlouva a platební podmínky

2.1. Kupní smlouva vzniká v okamžiku odeslání objednávky kupujícím. O potvrzení objednávky prodávajícím je kupující
informován vnitřní poštou nebo e-mailovou zprávou.

2.2. Platbu provede nakupující předem bezhotovostní cestou na uvedený účet. Pro zákazníky ze zahraničí je k dispozici účet u FIO banky.

2.3. O odeslání zboží je kupující informován vnitřní
poštou.

3. Odeslání a převzetí zboží

3.1. Prodávající se zavazuje zaslat zboží na adresu uvedenou kupujícím co nejdříve, pokud v tom nebrání jiné okolnosti jako je objednání materiálu požadovaného zákazníkem apod., které prodávající nemůže ovlivnit.

3.2. Zboží je vždy dle charakteru řádně zabalené a je odesíláno Českou poštou. Poštovné a balné je vždy uvedeno u každého zboží, v případě nákupů více věcí se může poštovné zvýšit dle celkové váhy a velikosti výsledného balíku. V takovém případě prodejce poštovné upraví při přijetí objednávky.

3.3. Nakupující je  povinen balík zkontrolovat a v případě viditelného poškození na místě reklamovat u České pošty.


 4. Odstoupení od smlouvy a vrácení zboží

4.1.  Kupující má v souladu s Občanským zákoníkem právo zboží do čtrnácti dnů od jeho převzetí vrátit zpět prodejci. 

4.2. Kupující musí před vrácením zboží o tomto kroku informovat písemně
prodávajícího (např. vnitřní poštou).

4.3. Zboží musí být vráceno zboží je nutné vrátit v původním stavu, nepoškozené, čisté, nenošené a neprané ve vhodném obalu, který zabrání možnému poškození zboží při přepravě.

Zboží posílané zpět není možné zasílat na dobírku.

4.4. Částka za zakoupené zboží bude kupujícímu vrácena po navrácení zboží prodávajícímu.

4.5. Náklady spojené s přepravou vráceného zboží od kupujícího k
prodávajícímu hradí kupující.


5. Reklamace

5.1. Na zakoupené zboží se vztahuje zákonná záruka 24 měsíců.

5.2. Je možné reklamovat pouze zboží, které vykazuje výrobní vadu (vztahuje na vady materiálu, funkční vady, vady vzniklé při výrobě či kompletaci zboží, nevztahuje se na opotřebení a vady vzniklé používáním zboží).

5.3. Před odesláním zboží mě nejdříve kontaktujte vnitřní poštou.

5.4. Poštovné za přepravu hradí zákazník.

5.5. V případě uznání reklamace bude zboží opraveno nebo vyměněno a zasláno zpět na Vaši adresu, pokud nebude možná ani jedna varianta, budou vráceny peníze na Váš účet.

5.6. V případě zamítnutí reklamace bude zboží zpět zasláno na náklady kupujícího.

Není-li ani jedno z tohoto možné, lze odstoupit od smlouvy.


6. Ochrana osobních údajů

6.1. Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje nakupujícího jsou
považovány za důvěrné, budou použity pouze pro interní potřebu, nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě, či jinak zneužity.

 

Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího. Vzájemné vztahy mezi prodávajícím a kupujícím  těmito obchodními podmínkami neupravené se řídí občanským zákoníkem (č. 89/2012 Sb.) a zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb) ve znění novel. Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky.

Způsob dopravy
Česká pošta
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Zboží

Další zboží od vtip a půvab

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--