Domů Profil prodejce VHšperk
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Dvůr Králové nad Labem, ČR
  • 1080 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (180) 100%
Nadšenci: 612
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1080
Registrace: 5.11.2009
Město: Dvůr Králové nad Labem
Stát: ČR
Důležitá informace: Bude-li Vaše objednávka obsahovat alespoň dvě položky a její celková hodnota bez poštovného bude víc jak 800,- Kč neplatíte poštovné,u objednávky nad 1500 Kč neplatíte poštovné a ještě obdržíte malý dárek.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

VHšperk

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Milé návštěvnice a návštěvníci přeji Vám hezký den

 Vítejte v mé virtuální galerii

Jmenuji se Vlastimil Hájek,pocházím z malého malebného městečka v Jizerských horách, kde výrobu skla,korálků a šperků různých tvarů a barev,bylo ještě v nedávné době možno potkat v každé druhé chalupě. Nyní svoji tvůrčí činnost rozvíjím v konečně vlastním ateliéru ve Dvoře Králové N/L, jako už čtvrtá generace naší rodiny,v níž má výroba šperků a skla hluboké kořeny. Sám se výrobě šperků věnuji již 15 let z čehož zhruba 10 let na plný úvazek.

 Pro realizaci svých nápadů používám poměrně širokou škálu různých materiálů, ale nejraději mám měď,první z řady ušlechtilých kovů,nádherně se s ní pracuje a dobře opatinovaná vypadá absolutně úžasně. Dalšími materiály s nimiž se můžete setkat v mé tvorbě jsou: sklo,smalt 850 C,polodrahokamy,perly,perleť,nerez ocel,mosaz,bronz, cín,kost a nově též UV gel. V podstatě zastávám názor,že není materiál pro šperk,jenž by se nedal použít pro jeho výrobu,ať v méně či více nositelné formě. 

Jen prosím zákazníky hledající malý drobný kousek o prominutí,u mě ho prosím nehledejte, neb holduji větším rozměrům,což se výrazně v mé tvorbě odráží. Doufám že budete s mojí prací spokojeni a budete se vracet na mé stránky pro další kousky, nebo jen tak pro potěchu oka. 

Též je mne možno zastihnout na řemeslných jarmarcích po celé ČR,nebo nakoupit v řadě galerií a obchůdků s nimiž spolupracuji.

S přáním hezkého dne Vlasta

 

image image

image image image

image image

image image image

Způsob dopravy
Šperky zasílám poštou v nárazuvzdorném obalu,doporučeně po oznámení o úhradě na můj účet.Servis i případné vrácení zboží je po domluvě možný.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od VHšperk

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--