Domů Zboží Od Miroslava Šmídová

Krajinou ... * harmonizační obrázek s podmalbou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Miroslava Šmídová

Katalogové č.: 14173757
Zobrazení: 126x
Vloženo: 15.8.2023
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

...láska přichází k nám.......

3D obrázkový bytový harmonizér.
Vhodný k vyladění prostoru,  též jako symbol moudrosti do příslušného sektoru dle feng-shui.

Tradiční technikou podmalby na sklo vytvořený obrázek s horizontem, připomínajícím zvlněné kopce Šumavy, nad nimiž bdí křídla ochránce...
Rámek vyroben z dřevěné fošny (masiv, šumavská borovice), která dlouhou řadu let poctivě sloužila a nyní dostává nový život. V rámku záměrně ponechány stopy po mnoha předchozích opracování i po napadení hmyzem.
S
ílu tomuto harmonizačnímu obrázku přidávají přírodní hlazené krystalky ametystu, růženínu (jeden připomíná srdce) a střípky olivínu, vsazené po obou stranách obrázku.

TENTO VÝROBEK z kolekce  ZROZENI ŠUMAVOU   nese značku 



Velikost: 13,5 x 12,5 x 3,3 cm
Skleněný obrázek i kameny jsou pevně vlepeny do podkladu. Dřevo je očištěno a ošetřeno proti dřevokaznému hmyzu, povrchová úprava lehkou lazurou na vodní bázi.
Rub začištěn a opatřen očkem pro zvěšení, ale umí stát i samostatně či opřen...

Osobní feng-shui:
propojení odstínů pomáhá harmonizovat m.j. oblast srdce, hrudi a krku (4., 5., 7. a 8. čakra), smysly, komunikaci a čistou úctu k celistvosti kolem nás.  Propojení veškerenstva je symbolicky znázorněno škálou použitých materiálů, z nichž většina se nachází i v regionu (stále ještě čisté) Šumavy... 
Ametyst - fialová odrůda křemene - křišťálu, která si ponechává všechny vlastnosti svého čirého příbuzného; očišťuje a propojuje konstruktivní vlastnosti, pomáhá zdravému duchovním růstu, usnadňuje klidnou meditaci, napomáhá rozvoji intuice a jasnozření (7.čakra).
Na fyzické i energetické úrovni očišťuje a harmonizuje energii nositele i jeho okolí, pomáhá vyladit zejména oblast hlavy, smysly i vícesmyslové vnímání (tzv.nadsmyslové), podporuje rozvoj duchovnosti a empatie.
Fialová barva ametystu v sobě spojuje Jinové a Jangové póly života v jediný harmonický Celek, aniž by docházelo ke konfliktním vztahům mezi živly Oheň a Voda...

Růženín, olivín - harmonizuje, očišťuje a posiluje celé tělo i jeho okolí, zesiluje pozitivní aspekty těla i duše, pomáhá uzdravovat vyvážením a zdravou syntézou protikladů. Harmonizují zejména oblast srdce (4.čakra)...
Použité minerály se přirozeně vyskytují i v oblasti Šumavy...

Podmalba na skle je stará tradiční technika dekorování tabulového skla, která na Šumavě zdomácněla už někdy v 17.století. Díky zdejším sklárnám vznikaly a postupně i zlidověly malby, především s církevní tématikou. Obrázek světce, vytvořený podmalbou, býval nezbytnou součástí každé šumavské chalupy.
Tento obrázek vychází z techniky podmalby, avšak lehce duchovní téma jsem zpracovala poněkud civilněji...


JEDINÝ...

TOP nominace:
PŘEJ SI COKOLI MEZI NEBEM A DNEM
TAM ZA VODOU
DOMA
ZACHYTIT PODVEČER

Menu
--