Domů Profil prodejce tereza vu. & Design Ooo
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 17 hodin.
  • Praha 5, ČR
  • 19 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (7) 100%
Nadšenci: 211
Aktivita: aktivní
Prodáno: 19
Registrace: 10.3.2011
Město: Praha 5
Stát: ČR

tereza vu. & Design Ooo

/ Prodávající
Novinky
287705
23.7.2014 Kolekce dámských plavek je navržena s možností kombinovat jakýkoli tvar horního a dolního dílu, stejně tak i barevné kombinace.

 

Vítejte ve svete znacek tereza vu. a Design Ooo !

pod značkou tereza vu. vytvarim damskou kolekci, ve ktere se specializuji na denni a vecerni modu a nove take luxusni hedvabne pradlo a plavky. Materialy si dovazim hlavne ze zahranici - vetsinou z Londyna, kde jsem skoro 7 let zila a rada se tam vracim.

Design Ooo je znacka pro pejsky, specializujici se na italske chrtiky, kterym je porad zima a kteri, vzhledem ke sve telesne konstituci a absenci podsady, nejaky ten oblecek potrebuji. Vsechny oblecky jsou 'testovany' na zviratech tak, aby byl zajisten maximalni komfort a funkcnost.

At uz tvorim obleceni pro 'damy', anebo pro pejsky, tak se snazim zachovat minimalistický design se smyslem pro detail, s durazem na ty nejkvalitnejsi materialy a padnouci strihy.

Novinky na leto 2014 - plavky

swimwear 2014

 

A něco málo o mně?

Jsem absolventkou magisterského studia na London College of Fashion. Univerzita je spolu s Central Saint Martins College místem, kde studovali slavní designéři a profesionálové v oblasti módy, jmenovitě pak Jimmy Choo, Stella McCartney, Alexander McQueen, John Galliano, Hussein Chalayan, Christopher Kane, Matthew Williamson, Paul Smith, a mnoho dalších…

 

Již během bakalářského oboru 'Fashion Product Management' na Middlesexské Universitě jsem velmi intenzivně pracovala na vývoji a tvorbě vlastní značky Ooo.

 

Nadšení pro módu mě přivedlo k odstartování značky Ooo také v České Republice. Vizí této značky je navrhovat a vytvářet luxusní, avšak cenově dostupnou módu.

 

Tak snad se Vám bude líbit:)

 

 

 

 

 

 

 

 

Způsob dopravy
Objednane zbozi Vam zaslu doporucene Ceskou postou.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od tereza vu. & Design Ooo

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--