Domů Profil prodejce BeWitch
  • Prodejce od r. 2020
  • Praha 5 - Smíchov, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 32
Aktivita: -
Registrace: 6.11.2020
Město: Praha 5 - Smíchov
Stát: ČR

BeWitch

/ Prodávající
Novinky
911896
7.11.2020 V pátek 13.11.2020 spouštíme naše webové stránky! :)

Najdete nás už i na instagramu!

logo

Be (Buď)

Woman (ženská)

Inspirational (inspirující)

Trendy (moderní)                                                                                         

Captivating (přitažlivá)

Happy (šťastná) ...jednoduše Be WITCH

BeWitch je značka elegantního dámského oblečení, která se zaměřuje na dámské kalhotové kostýmy, pocházející z dílny slovenské designérky Ivony Harčarové, žijící a působící v Praze.

Jedná se o kolekci pro silné, sebevědomé a úspěšné ženy, která apeluje na sebelásku a spojení ženy s přírodou. Oblečení v sobě nese kousek magie a chce v ženách vzbudit "Božský pocit", protože každá žena je výjimečná, má v sobě kousek čarodějnice, a má moc žít život, po jakém sama touží. Právě proto v sobě značka BeWitch nese spojení ženy a magie s přírodou.

Samotné modely nesou názvy inspirované známými ženskými postavami, reprezentujícími sílu, nezávislost a ženskost. Například jako model nazvaný podle řecké bohyně lovu a čarodějnic Artemis; nejznámější kartářky Napoleona a Marie Antoinetty, Madam Lenormand; nebo nejznámější britské čarodějnice 20. století působící v USA, Sybil Leek.

Pomáhame

Počáteční myšlenkou BeWitch nebylo najít produkt k prodeji, ale najít produkt, který by potěšil mnoho lidí a spojil ty, kteří si chtějí udělat radost s těmi, kteří potřebují pomoc. Sdílet znamená zajímat se a prostřednictvím této značky chceme sdílet lásku, podporu a hlavně – nějaké to kouzlo!

Od samého začátku jsme věděli, že ti, kterým bychom rádi pomohli, jsou děti, protože si nemohou pomoci samy a nemají moc měnit mnoho věcí, které se kolem nich dějí. Věříme však, že jim můžeme pomoci vytvořit světlejší budoucnost, získat teplý domov a milující a podpůrné náhradní rodiče, protože to je to, co každé dítě skutečně potřebuje.

Navázali jsme spolupráci s českou nadací pro děti, která stejně jako my věří, že každé dítě by mělo vyrůstat v rodině.

Účelem nadace je poskytovat komplexní podporu a pomoc znevýhodněným a opuštěným dětem, s cílem umožnit jim zdravý a bezpečný život v rodinném prostředí. Jejím záměrem je snížit počet dětí vyrůstajících v ústavní péči v České republice, která je stále na prvním místě v Evropě v počtu dětí vyrůstajících mimo vlastní rodinu.

Z každého Vašeho nákupu proto věnujeme 5–10 % z částky dané nadaci.

Děkujeme, že nám pomáháte měnit životy a přinést trochu kouzla českým dětem! ?

 

* Máte-li zájem o další informace o nadaci nebo o jejím názvu, kontaktujte nás.

Čarodějnická myšlenka

,,V každém z nás je kousek čarodějky. "(Alice Hoffman)

Čarodějky jsou častokrát vnímány jako ty, které aktivně praktikují rituály černé magie, spojují se s duchy, vykládají karty a rozhodně vždy nosí černou barvu. Realita je však úplně jiná. Existují desítky různých druhů čarodějnic, spojených s různými rituály péče o sebe nebo s náboženstvími.

K modernímu čarodějnictví často patří zapalování svíček, bylinky, meditace, jóga, vonné tyčinky, pálení šalvěje, krystaly, analýza snů a další rituály spojené s pohanskými kořeny. Zdá se vám to známé? Samozřejmě, protože úplně každý z nás má zkušenosti alespoň s jednou z těchto věcí.

Čarodějnictví je o použití naší mysli a síly vesmíru k přilákání našich snů a tužeb. Všechno je to o tom, být hluboce propojen s přírodními zdroji Země a využívat je pro naše účely. Je to tak jednoduché!

Čarodějnictví je důležitou součástí moderní společnosti, protože poukazuje na každodenní boje žen na různých úrovních. Rozhodně to není jen provádění kouzel nebo nošení krystalů, je to zejména pochopení vlastní osobnosti a duchovnosti. Pouze spojení se sebou, sebeláska a sebevědomí nám mohou pomoci vytvořit si život, ve kterém budeme skutečně šťastní.

Abychom citovali britský Vogue:

"Moderní čarodějnice je povzbuzena feminismem, což se vzpírá definici klasické čarodějnice. Její síla je zakotvena hluboko v ní samé a ovlivněna kulturou, kterou je každá čarodějka součástí. Krása magie spočívá v tom, že je nejefektivnější a nejsilnější, když je hluboce osobní."

les

Dárek v každém balíčku

Jsme jen obyčejní lidé. Každý z nás má nějaké osobní touhy, sny a naděje, ale také obavy, strachy a problémy. Často s nadějí čekáme na znamení, které nám naznačí, že se naše sny splní, nebo že se naše problémy vyřeší. Někdy se tato znamení objevují v textu písně, kterou slyšíte v rádiu, když přemýšlíte nad určitou věcí, nebo to může být obrázek, který se dnes ráno objevil ve Vaší kávě. Mnohokrát je však naše mysl tak zaneprázdněná, že máme tendenci tato znamení míjet a nechávat je zcela bez povšimnutí, a to bez toho, abychom si uvědomovali, že pokud bychom svému okolí a přírodě věnovali jen o něco více pozornosti, našli bychom všechny odpovědi právě tam. Pravdou je, že všechny tyto odpovědi už máme – klidně spočívají v našich srdcích a čekají na objevení a přijetí.

Rozhodli jsme se, že Vám pomůžeme v dosažení Vašich snů a dáme Vám znamení. Při každém nákupu získáte malý dárek – naši tarotovou kartu. Nechte se navést k odpovědím typem a významem dané karty. Vyberte si jednu kartu podle toho, co právě potřebujete zadáním jejího názvu do poznámky při odesílání objednávky, nebo nás nechte překvapit Vás kartou, která nás při balení Vašeho nového krásného kostýmku oslovila nejvíce.

A drahé krásné ženy, pamatujte, jsme přesvědčeni, že karta a kostýmek jsou hluboce propojeny, takže pokaždé, když si obléknete svůj kostým z BeWitch, přitahujete štěstí, lásku, dobrodružství nebo bohatství, v závislosti na významu karty! Kartu doporučujeme nosit s sebou v peněžence nebo v kabelce, abyste zvýšily její účinek, ale také kvůli příležitosti podívat se na ni pokaždé, když se budete cítit smutné, nemotivované, zraněné nebo nemilované; protože jste úžasné a dokonalé přesně takové, jaké jste!

Užijte si kouzlo!

Více o kartách se dozvíte na našich webových stránkách.

 

Kostým je jedním z nejúžasnějších kousků v dámském šatníku. Něco, co si každá z nás musí občas obléci bez ohledu na to, zda jdeme na svatbu nebo oslavu a potřebujeme svůj vzhled doplnit krásnými šperky; jdeme do práce a musíme vypadat profesionálně, ale stále elegantně a přitažlivě; nebo jen jdeme na setkání se svými přáteli a chceme vypadat dobře a cítit se pohodlně, ale stále mít na sobě to naše oblíbené tričko a tenisky. Kostýmy jsou kompatibilní s téměř každým kouskem Vašeho šatníku, a proto Vám nikdy nedojde počet možných kombinací.

V BeWitch věříme v jedinečnost žen, proto si můžete vybrat barvu i materiál a koupit si buď celý kostým; nebo prostě popusťte uzdu Vaší fantazii a vyberte si Vámi preferovaný styl kalhot, který zkombinujte s druhem saka, které vám nejlépe sedí, abyste si vytvořili vlastní kombinaci dámského kostýmku, ve kterém se budete cítit žensky. Takto si každá jedna žena může najít svůj dokonalý styl, v barvě a druhu materiálu, který se jí líbí, protože neexistuje žádný kompromis v tom, aby žena vypadala úžasně a zároveň se cítila sebevědomě!

Jak si udělat radost:

  1. Nejprve si zvolte druh kalhot, saka, nebo celý kostým.
  2. Pak si vyberte materiál a barvu u každého kousku zvlášť (Nemáme látku nebo barvu, která se vám líbí? Žádné obavy, kontaktujte nás pro další možnosti!)
  3. Objednejte si běžnou konfekční velikost nebo si kostým nechte zcela ušít na míru. V každém případě Vás možná požádáme o Vaše míry (nebojte se, navedeme Vás na to, jak se změřit), abychom si byli jisti, že Vám kousek perfektně sedne. Je to dárek a Vy nemáte možnost získat míry? Nebojte se, i to zvládneme!
  4. Uvařte si šálek dobrého čaje či kávy, relaxujte a počkejte, dokud dorazí Váš nový kouzelný kousek ?

Potřebujete pomoct s výběrem? Jsme tu pro Vás!

karty

ja

BeWitch je značka elegantního dámského oblečení, která se zaměřuje na dámské kalhotové kostýmy, pocházející z dílny slovenské designérky Ivony Harčarové, žijící a působící v Praze.

,,Ivonin životopis by mohl být snadno publikován a prodán jako bestseller. Je krásná, ohromující, a má neuvěřitelný smysl pro styl. Vždy rozjasní místnost svým úsměvem. Ale nedělejte chybu a nemyslete si, že je to jen krásná dívka. Je také neuvěřitelně chytrá!

Ivona neustále pracuje na uskutečňování svých snů, a to je jeden z důvodů, proč ji obdivuji. Bydlení na Bali, studium v ​​Londýně, konference v Indii? Pro ni nic není nemožné. Je velice inteligentní a o světě ví hodně. Ví, čeho chce v životě dosáhnout, a nikdy jsem nepochybovala, že v tom nebude úspěšná.

Ať dělá cokoli, vždy jde o kilometr navíc. V mnoha ohledech je mimořádná. Má neuvěřitelnou intuici! Cítím se velmi milovaná a pečovaná, i když žijeme tisíce kilometrů od sebe. Je to proto, že vždy najde způsob, jak Vám připomenout, jak jste výjimeční, i když to zrovna sami nevidíte. Vždy je tu pro Vás s ramenem, o které se můžete opřít.

Je laskavá, upřímná, a ohleduplná. Je velmi organizovaná, přesto opravdu kreativní. Myslím, že je jedním z lidí, kteří se k naší době až tak dobře nehodí. Je to elegance, kterou má; styl, který reprezentuje, ať je kdekoli; druh vřelého pocitu, který máte, když je poblíž. Nedokážu si představit, že by pracovala v kanceláři od 9 do 5, ale snadno si dokážu představit, že zachraňuje svět, dělá něco neuvěřitelného pro ostatní lidi a vytváří něco ohromujícího a úžasného. V mých očích je předurčena k úspěchu.

Ivona mě během 6 let, co se známe, hodně ovlivnila. Vytvořili jsme si mnoho úžasných vzpomínek a přiměla mě dívat se na svět a na sebe zcela jiným způsobem – naučila mě, co je péče o sebe a jak milovat sama sebe, jak se na sebe dívat očima někoho, kdo Vás miluje. Tehdy to bylo těžké, protože to bylo pro nás obě nelehké období, ale díky ní dokážu ocenit čas, který teď máme možnost trávit s jinými lidmi.

Jednoduše, Ivona je jedním z lidí, které jakmile je potkáte, nikdy na ně nezapomenete. “

                                          Katarzyna Zimoch (Ivonina nejlepší kamarádka)

Zvláštní poděkování

Celý projekt by byl odsouzen k neúspěchu bez úžasných lidí, kteří přiložili své pomocné ruce k projektu a udělali maximum pro to, aby vytvořili něco krásného a jedinečného.

Seznamte se s alchymisty BeWitch:

Všichni naši přátelé a rodina

…a zvláštní poděkování patří Tereze Wellnerové, nejdůležitější osobě odpovědné za šití všech krásných kostýmů, bez které by se BeWitch nikdy nemohla stát realitou!

Způsob dopravy
Zásilkovna
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od BeWitch

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--