Třetí akce klubu Zvíře v nouzi byla věnována pejskům. Jak akce probíhala, jak dopadla a jaké jsme dostali reakce z obdarovaných útulků, to vše se můžete dozvědět v tomto blogu.

 

 

Napřed něco málo o samotné akci. Akce Pro psa byla na základě hlasování věnována dvěma útulkům - jednak psímu útulku Maršovice u Benešova a dále útulku pro psy, kočky a jiná malá zvířata Tibet, Marefy. Akce byla zahájena 15.10.2009 a skončila 31.1.2010. Také proto, že se akce částečně překrývala s předvánočními nákupy, byl prodej zboží víc než uspokojivý. Celkem bylo v psí akci prodáno 249 ks zboží od 59 prodejců v celkové hodnotě 23.844 Kč! Ještě navíc jsme dostali pro útulky finanční dary v hodnotě 1.440 Kč.

 

A tady už si můžete přečíst reakci prvního obdarovaného útulku Maršovice:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I z druhého obdarovaného útulku Tibet Marefy jsme dostali dopis a fotky:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Také já bych chtěla poděkovat všem, kteří se akce Pro psa zúčastnili a přispěli tím k jejímu skvělému výsledku! Jmenovitě bych pak ráda poděkovala člence našeho klubu Hance (smo.lda), která v rámci psí akce prodala obdivuhodných 40 kusů zboží v celkové hodnotě 2.330 Kč. Svou úlohu v tom mělo také Psí pexeso, které bylo sestaveno z linorytů 46 dětí výtvarného kroužku v Bystrém u Poličky na téma ,,Můj pejsek"  (obrázek pexesa je proklikávací).

 


 

A tím se zároveň dostávám k dalšímu poděkování, které bych ráda vyjádřila. Právě děti z výtvarného oboru ZUŠ Bystré u Poličky se staly neočekávanými, ale o to milejšími pomocníky v naší akci. Nejen že se ve prospěch pejsků prodalo 15 kusů jejich psího pexesa plus další výrobky z jejich rukou, ale navíc děti ještě vyrobily spoustu krásných dílek, které pak samy prodávaly na předvánočním jarmarku právě ve prospěch naší akce Pro psa. Díky tomu pak přidaly na hromádku získaných peněz dalších 640 Kč!

 


Velice si této pomoci vážíme a mnohokrát za ni děkujeme! Velkou zásluhu na tom má samozřejmě jejich paní učitelka Hanka Smolková, která je o naší akci informovala. Právě pod jejím vedením se děti zapojují i do dalších záslužných projektů, přečíst si o tom můžete například v tomto a tomto blogu. Hanko, srdečně Ti za to děkujeme!

 

Jelikož jsme se chtěli dětem ze jejich pomoc odvděčit i něčím hmatatelnějším než jen slovy, putovaly za nimi na památku obrázky, které laskavě a ochotně nakreslila další členka našeho klubu hypacuda (které tímto ze srdce děkuji za ochotu i čas, které tomu věnovala). Obrázky jsou podle mého názoru moc krásné a tak bych se o ně chtěla podělit i s Vámi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Věřím, že obrázky udělají dětem přinejmenším takovou radost, jakou jsme měli my z jejich pomoci. :))

 

Na závěr ještě jednou vřelé díky všem, kteří se akce zúčastnili, ať už to bylo nákupem zboží, jeho darováním do akce, pomocí s úpravou fotek a vkládáním loga (děkuji především jo.jo za trpělivost) nebo šířením informací o akci mezi své známé. Dopomohli jste nám k tomu, že jsme mohli oběma útulkům přispět nemalou částkou na péči o jejich psí svěřence. DĚKUJEME VÁM!

 

 

Aktuální akcí, která nyní v klubu probíhá je akce Pro kočku II. Pokud Vás aktivity našeho klubu zaujaly, podrobnější povídání o něm i o všech klubových akcích najdete v tomto blogu.

 

 

Děkujeme za Váš zájem,

Váš klub Zvíře v nouzi