Vánoce a pravý andělský čas jsou sice za námi, ale andělů strážných není nikdy dost. Zdravíme všechny z klubu Andělský  swap 2014 . Jsme tu opět po roce s našimi andělskými pohlednicemi;)

Swap je výměna na nějaké téma. Vyměňují se kousky do patchworkových dek, sběratelské kousky apod. Na Fleru můžete swapovat ve Swapovacím klubu, vyměňovat šité panenky Dotee, swapuje se v klubu Plstění i Patchworku,...Princip Andělského swapu je v tom, že vyrobíte na vlastní náklady anděla jakoukoliv technikou a pošlete jej na obdrženou adresu. A vám přijde anděl od někoho jiného - do poslední chvilky nevíte od koho. Je to těšení, radost, předvánoční atmosféra a do jisté míry také odpovědnost, zda se mnou vyrobený anděl bude líbit. Navíc je anděl vlastně talisman na další rok - anděl strážný.

Andělský swap se na Fleru konal už pošesté (koná se jednou za rok). V tomto ročníku se zúčastnilo necelých 200 andělotvůrců, andělé nalétali celkem 45 009  km (statistiku vede Lene). Andělé létali po celé ČR, taky na Slovensko. Děkujeme tímto vedení Fleru za možnost každoročního andělského swapování.

Nějaký ten rok paralelně s dospěláckým swapem probíhá také swap pro děti, letos jej pořádala Šití nití.

A jedna andělská letka vznikla speciálně pro jednu smutnou rodinu....fotku dodáme;)

A kdo by chtěl kouknout na minulé ročníky, mrkněte sem:2009, 2010a2010brok 2011, rok 2012, rok 2013

Tady jsou slibované pohlednice - můžete si je stáhnout do PC, vytisknout, libovolně použít. Kdo chce, nechá si je vytisknout ve fotosběrně jako pravé pohlednice. Můžete si je vytisknout dvakrát, podlepit kartonem a rozstříhat na pexeso. Když přidáte obrázky z minulých ročníků, budete mít obrovské pexeso se spoustou andělů. Pohlednice lze přikládat jako dárek k objednávkám. Lze je použít libovolně, nesmí se ale prodávat;)