ASTROMÓDA je poměrně nová a neznámá disciplína.

Poučí nás o tom, jak nám náš vlastní horoskop může napomoci při oblékání.
Abychom zaujali, byli krásní a nepřehlédnutelní a hlavně, abychom se cítili ve své kůži.

Základní pravidla ASTROMÓDY naleznete ZDE.
Postupně si projedeme všechna znamení na celém těle.

Už jsme se věnovali Beranovi, Býkovi a Blížencům.

Dnes je řada na znamení Raka (22. 6. – 22. 7.).
Kardinální vodní znamení, vládne mu Luna a jeho klíčová slova jsou: domáckost, citlivost, soudržnost.

 

Rakovi je přiřazena oblast hrudníku.

Skvěle se bude cítit vždy, když si svá ňadra oblékne do luxusní podprsenky světlé barvy (pánům bych doporučila oholit hruď :D). Žádná shrbená záda, ale vypnout hrudní koš. Má proto rád dlouhé náhrdelníky, prostě vše co pohladí jeho citlivé srdce. Rakovi by v jeho sbírce rozhodně neměl chybět náhrdelník s růženínem. Také trička s hlubokým výstřihem, nebo se zajímavým, nejlépe třpytivým potiskem v oblasti poprsí udělají ráčkovi dobře. Skvěle vypadá šněrovačka.

Rak se pojí s bílou barvou ve všech jejích odstínech od měsíční stříbřité, slonové kosti až k perleťové. Astrologové kladou důraz na světle modrou a my jsme přidali i světle zelenou, protože souvisí se srdeční čakrou. Raci nemají rádi křiklavé barvy, ale dávají přednost pastelovým tónům.
Raci a krystaly: měsíční kámen, perly, jantar, smaragd, opál, rodonit, mechový, ohnivý a větvičkový achát. 

V klubu Dílnička na sny jsme pro Vás připravili výběr toho nejlepšího, co dokážeme Rakovi nabídnout.
Navíc si tyto poklady můžete u nás zakoupit se zajímavou slevou.
Proto neváhejte a vstupte, budeme si Vás hýčkat.

    
     
    
    
    
    

----------------------------------------------------------------------------------------------
ABY SE RAK DOBŘE CÍTIL

    
    
     

--------------------------------------------------------------------------------
PRO TVOŘIVÉHO RAKA

    

-------------------------------------------------------------------------------
SPECIÁLNÍ SRDÍČKOVÁ KOLEKCE

    
    
 

 

Tento výběr jsme pro vás připravili v klubu Dílnička na sny.   Neváhejte a vstupte, budeme si Vás hýčkat. Nabízíme slevy na toto i další zboží, novinky od vybraných prodejců budete mít z první ruky. Můžete si s námi zasoutěžit o krásné ceny z tomboly. A něco dalšího, třeba i na Vaše přání, můžeme vymyslet. Jsme hlavy otevřené novým vizím a nápadům.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Charakteristika RAKA
 
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost. Jejich rozum, myšlení i chování je velmi závislé na náladách, a proto se rádi upínají na silnější osobnosti a volí si i partnery, kteří jim poskytnou oporu.

Tito lidé milují svůj domov, rodiče i vlastní rodinu, ale bývají vláčeni svými romantickými sny a proměnlivostí svých nálad, že ani nemohou, přes svůj vrozený ostych, zůstat věrní svému milovanému partnerovi. Nemohou za to a nemyslí to zle, to jen jejich povaha má vlivem Měsíce způsobenou citovou rozkolísanost, která se promítá i do jejich vztahů. Sami tím velice trpí a s oblibou obohacují své nitro dalším a stále novým utrpením.

Lidé narození ve znamení Raka bývají velmi umělecky založení a mnozí z nich umějí své bohaté citové vjemy sdělovat štětcem, slovem i zpěvem a i když se o nich říká, že jsou ovlivnitelní, tak ovlivňují vlastně oni své okolí a obohacují ho o kouzlo své emocí plné osobnosti.

I když by se mohlo zdát, že budou při svém založení v životě dost nepraktičtí, pravda je taková, že pokud se jedná o finance a životní úroveň, vědí jak se o ní postarat a jejich jednání vykazuje hodně smyslu pro realitu. Svou osobnost dovedou svérázně prosadit a zajistit sobě a své rodině pohodlný život, protože přívětivý a útulný domov a rodinná pohoda je pro jejich zjitřenou mysl a neklid, potřebným útočištěm.

Jsou to lidé nevýbojní a plaší, ale jsou i velmi inteligentní a dost chytří, aby uměli nasbírané zkušenosti dobře zhodnotit. Z toho plyne, že pokud někdy zjistili, že jejich plachost budí sympatie a ochotu jim vyjít vstříc, vědí, jak tuto vlastnost vyrobit a s úspěchem ji provozovat, protože z uměleckých talentů jim ani herectví není odepřeno.

Častěji než zlost, mají na repertoáru nářky nebo lítost a spíš než násilí, předvedou milou bezradnost. Ve své podstatě to jsou introverti, kteří na sebe neradi poutají pozornost, ale o to jsou poutavější.

Známé osobnosti  narozené ve znamení Raka
Franz Kafka, Jan Neruda, Ota Pavel, Karel Gott, Jiří Grossmann, Olga Havlová, Ernest Hemingway, Josef Jungmann, Gina Lolobrigida, Francesco Petrarca, František Plánička, Erich Maria Remarque, Rembrandt, Ringo Starr, Meryl Streepová, George Sandová, Louis Armstrong, Harrison Ford