BÝT SÁM SEBOU je tak jednoduché a přitom je pro mnoho z nás tak těžké a složité se okolí ukázat takoví, jací jsme doopravdy...mnoho lidí se chová a dělá to, co si myslí, že po nich vyžaduje okolí, co je "správné" podle společnosti. Ale co je doopravdy správné?

Věřím tomu, že pouze když jste vy sami šťastní a sami sebou, může být teprve tehdy šťastné i vaše okolí. Zkusme tedy objevit a PŘIZNAT si pravdu...BUĎME SAMI SEBOU! A udělejme tak svět šťastnějí a "správnější"!Miluju tě!

JÁ TEDY PŘIZNÁVÁM...

...od malička jsem se věnovala výtvarnému umění a kreativním činnostem, vytudovala jsem Střední umělecko-průmyslovou školu textilní v oboru Návrhářství oděvů a pak jsem pokračovala na Univerzitě v Hradci Králové oborem Uměleckořemeslné textilní disciplíny. Celý můj život se tedy stále točí kolem umění, výtvarna a citlivého a kreativního přístupu ke všem věcem a k životu samému.

Po studiu jsem ale ještě nenašla odvahu vrhnout se sama na vlastní pěst do podnikání...nebyla jsem dost "zralá" a to okolí! Stále mě někdo zrazoval a říkal, proč mi to nevyjde a proč to nejde...hledala jsem tedy práci jako zaměstnanec...pracovala jsem jako pedagog v družině, pedagog volnočasových aktivit v DDM (Dům dětí a mládeže) a pak také jako pedagog v MŠ...práce s dětmi mě bavila a mohla jsem při ní také uplatnit i svou kreativitu...stále jsem doma tvořila, ale byla to jen záliba...malovala jsem na textil, paličkovala, občas zkoušela nové techniky a hledala se.

Pak ale přišla má dcerka a svět se změnil...takovým převratným, ale kouzelným způsobem. Nic podobného na světě neexistuje! A za těch 2 a půl roku co mě dcerka učí, jsem přišla na to, že chci dělat v životě to, co mám v srdci a chci to předávat lidem! Rozhodla jsem se vrátit ke kořenům a dělat věci nejlíp jak je umím a vsadit na to, že má tvorba osloví tolik lidí, abych mohla tvořit naplno!

Navrhla jsem svou prvním kolekci oblečení, která vychází ze mě a z mé podstaty a z toho, co vnímám jako "správné" a v čem se cítím BÝT SAMA SEBOU.

Miluji přírodní materiály jako len, bavlna a hedvábí. Ráda bych časem zařadila také výrobky z konopných látek. Miluji módu, která je nadčasová, ženská, ale zároveň pohodlná. Chci tvořit módu a oblečení, kvůli němuž nebude nikdo v pracovním procesu vykořisťován. Netoužím po veliké světoznámé firmě, ale po malém podniku, který dá třeba práci pár šikovným švadlenám a jehož zákaznice budou spokojené! A takovou cestou chci jít. Takové jsou mé výrobky pod značkou ORIGINÁLY ANIBE. Vložila jsem všechno do mého snu a ikdyž je ta cesta mnohdy hrbolatá, chci si za ní jít a BÝT SAMA SEBOU!

Budu šťastná, když se v mých výrobcích BUDOU další ŽENY CÍTIT SAMY SEBOU!

 

A ještě jedno moje malé přiznání...miluji klobouk značky Mayser, který jsem objevila v jednom skvělém vintage obchůdku...