Ve středu jsem seděla na přednášce v Klementinu a zničeho nic mě něco napadlo - konflíky z cínu! Hned jsem si to napsala a namalovala, abych to náhodou nezapomněla. Často se mi to nestává, ale hned jsem viděla jednoduchou kabelku a na ní výrazný knoflík z minerálu!

Kabelku jsem ještě ušít nestihla, ale knoflíky už mám tři =) A proč o tom píšu blog, když to ještě není celé? Napadlo mě spojit síly s nějakým tvůrcem kabelek. Protože upřímně se mi nechce každou chvilku předělávat pracovní stůl z cínovacího na šicí. Samozřejmě, že někdy se tomu nevyhnu, ale proč to dělat často a nezkusit spolupráci? Mohlo by to být fajn =)

A taky jsem si říkala, že když to sem napíšu, tam mě pak nikdo neosočí z kopírování. Je mi jasné, že kopírování se bránit nedá. Ať už je to pouhá forma inspirace, nebo skutečné napodobování. A bez patentu se můžu jít klouzat, ale víte jak, takhle mám aspoň trochu pocit, že jsem byla ta první. =)

Kromě kabelek jsem myslela ještě na kosmetické taštičky nebo peněženky, protože dva ze tří včerejších knoflíků nejsou velikostí na kabelku příliš vhodné.

Fotka není dobrá, fotila jsem před antioxidantem a to bylo téměř o půlnoci. Kameny jsou jaspis, ametyst a prehnit.

Pokud to někoho zaujalo natolik, že by se mnou chtěl spolupracovat, tak budu ráda, když se mi ozvete =) Do prodeje jinak půjdou jen hotové kabelky/kapsičky.