Podle aktivity v blozích by se zdálo, že po čínských uzlech se slehla zem. Podle obsahu eshopu tak nějak podobně. Ale nenechte se mýlit, okolo čínských uzlů je poslední dobou celkem fofr, posuďte sami.

V červenci jsem například  jela do Českého Krumlova dělat doprovodný program Mezinárodnímu hudebnímu festivalu. Bylo mi ctí poznat mnoho zajímavých VIP hostů, kteří si u mne zkoušeli základy čínských uzlů, zejména si vážím osobního setkání s panem Václavem Hudečkem.

 

Spolu se mnou se hostům věnoval také Petr Špatina, charismatický Čech, trvale žijící ve Vídni, jehož specializací je hra na skleněnou harfu. Více o Petrovi najdete na jeho stránkách  http://www.goodwatermusic.com/ 

 

Další akcí, na kterou jsme se dlouho těšili, protože navíc znamenala setkání s dalšími jihočeskými prodejci z Fleru(namátkou léla, švambi, hadri, leni), se kterými jsme se za dobu působení v Jihočeském klubu sblížili a spřátelili natolik, že se vyhlížíme a spolupracujeme, byly Kovářské dny na Buškově hamru. Na této akci přišlo ke slovu také drátování a frivolitky, další moje srdeční obory. Jihočeský klub zve srdečně k návštěvě všechny zájemce o řemesla, tvoření a ruční práce a předběžně upozorňuje, že letošní podzimní jihočeský sraz se bude konat někdy kolem dušiček, podrobnější info v klubu.

 

 

Hmmm, jak vám tak názorně ukázat, jak konkrétně vypadá taková spolupráce, navázaná na základě kontaktů v jihočeském klubu?

Tož třeba takhle nějak ... Iva.Cz + leni (ukázky už prodány, ale ještě jsou nějaké trumfy v rukávu, nebojte)

 

No a abych neměla zbytečné prostoje, tak ve zbytku času se učím nové věci (třeba furoshiki); přispívám na facebook, abyste měli přehled o aktuálním dění, čímž pádem trochu zanedbávám jiné zdroje. Motám a maluju, aby bylo čím plnit eshop. A fotím a píšu - osvěty není nikdy dost a fanoušků čínských uzlů také ne. I když na výsledky člověk čeká vždy s napětím, neboť redakční úpravy textů mohou obsahovat lecjaká překvapení, nakonec to obvykle končí spokojeností a nenápadným chluby chlub (Receptář 8/2010 str.56)  :-)