V jedné hlavě, a není to tak dávno, vznikl nápad uspořádat Celoflérovský Andělský swap. Úkolem přihlášených bylo vyrobit jakéhokoliv anděla ze svého materiálu a toho poslat někomu pro radost na adresu, která byla účastníkovi přidělena. A za odměnu mohl daný andělovýrobce čekat, že mu odkudsi z neznáma taky přijde anděl........

A začaly se dít věci!!!!

Hlava, která to vymyslela, najednou nevěděla "kde stojí". Fleří poštou chodily přihlášky a najednou jich bylo víc než 100...Nezbylo než založit Andělský klub.

A v tom to začalo nejdřív zavánět zvědavostí a nedočkavostí, kdy přijde kýžená adresa, kam je nutné anděla poslat, pak začalo převládat velké, ba přímo obrovské těšení....

A nakonec už bylo jen  slyšet šustění andělských křídel a ze všech koutů naší i Slovenské zemičky se ozývalo: "Mám, hurá, děkujuuuuuu,.....!"

Ještě teď je pár andělů někde v oblacích a hledá svoje nové bydlení. Možná - když na chvilku přestanete péct cukroví, balit dárky a lítat po nákupech, zavřete oči a taky nějaké šustění křídel uslyšíte.....

A my vám k tomu posíláme navrch Andělský dáreček....takové Andělské pohlednice (složené z obrázků andělů, kteří už dolétli, kam měli). Můžete si je stáhnout do PC a posílat jako Andělskou PF emailem, vlastníci tiskárny si je můžou i tisknout. 

Protože andělé vlastně vznikli úplně nezištně, moc vás prosíme, abyste Andělské pohlednice neprodávali, můžete je použít jak pro osobní potřebu, tak případně vytištěné přiložit zdarma ke zboží do balíčku, který posíláte zákazníkovi.

Všem ze srdce poslaným andělům i pohlednicím přejeme šťastný dolet a vám andělské vánoce.

Za více než stovku členů Andělského swapu

Tony

P.S. Andělů je tolik, že pohlednice budeme přidávat postupně. Začínáme těmi, co jsou opatřeny nápisem PF, další uděláme bez tohoto nápisu, aby se mohly posílat i jindy než na vánoce, protože andělů strážných není nikdy dost.

A tady  pro vás máme statistiku, kolik kilometrů naši andělé nalítali, který to měl nejblíž a který nejdál. (statistiku připravila Inart):

Bylo nás 113

Nejkratší vzdálenost:  anděl od Inart uletěl 31,8 km

Nejdelší: anděl od Zoulinky letěl  627 km

Vzdálenost : odeslané vzdálenosti :  10851,591 km

Vypočtené vzdálenosti - průměr: 221,461 km na 1 let

Celkem: 24803,637 km - kdyby jeli autem po nejkratší trase.