Myslím že každá z nás, která umí dělat s háčkem či jehlicemi, to má od babičky či maminky. Mě to naučila babička a ještě teď si pamatuji, jak jsem se u toho vztekala a brečela, že mi to nejde :D a ruce zamotané do klubíček. Ale nevzdala jsem to a naučila se základům háčkování. Později držet jehlice mě naučila maminka. Byla moc šikovná a uměla snad všechno.....tak si myslím, že aspoň to jsem po ní podědila :D

Později jsem napletla několik svetrů, které jsem kupodivu i nosila. Ale čas běžel, přišla puberta atd....... tyto práce šly na dlouhá léta bokem. Vrátila jsem se k nim až se mi narodila dcera.

Ale jak to už tak bývá, dceruška odrostla a ruční práce šly opět stranou.

Až teď, jak jsem se k ručním pracem vrátila, vrátila jsem se i k háčku. Pár věciček už v krámku mám, ale při jedné objednávce mi padla do oka nádherná příze. Řekla jsem si, tu musím mít, je taková bláznivá. Než mi přišla domů, přemýšlela jsem o tom co z ní udělám a napadla me duhová kolečka. Nadělala jsem spoustu koleček a pak dumala nad tím, co teď z nich asi bude a rozplývala se na tou nádhernou barevností. A nápad byl na světě, bude to kolečková šála. I já jsem sama bláznivá ( občas :D ) tak se to ke mě hodí.

Úplně jsem se do ní zamilovala, a že sama moc šálu v zimě nenosím, tuhle musím mít v šatníku také :D

A tady je malá ukázka výroby.