A zase je tu hrací polštářek v podobném stylu jako je ten zebrovatý či tygrovatý...

Tentokrát cesta k jeho konečnému vzhledu byla trochu klikatější....

Dostala jsem zadány barvy a musela jsem se s nimi poprat. Kombinace modro-červeno-bílá, byl pro mne dost tvrdý oříšek. Zkusila jsem si k sobě poskládat ústřižky látek v těchto barvách a byla jsem dost sklíčená, tahle kombinace mi vůbec neseděla. Ale co dělat, dala jsem slib, že polštářek bude, tak bude !!

Vyrazila jsem do svého oblíbeného obchodu s látkami, paní přede mne vyskládala barvičky a já přemýšlela. Nakonec jsem místo bílé vybrala okrovou a hned mi bylo trochu lehčeji. Pak přišla na řadu galanterie, kde jsem si vybrala knoflíčky, šňůry a další potřebný materiál. A zase mi bylo lehčeji, začínala se mi ta kombinace líbit. 

Postupně, jak jsem skládala a sešívala jednotlivé díly, jsem v té kombinaci našla zalíbení. Na místě, kde je zapínání jsem si trochu vyhrála s bavlnkami a trochu to tam vykřížkovala, taktéž místo kolem domečkové skládačky.

Jako poslední jsem si nechala přední stranu a tady jsem se zase zasekla. Podle objednávky tam měl být koník, ale zkoušela jsme tam dávat různé barvy (a že mám docela slušnou zásobu filcu ve všelijakých barevných odstínech), tak mi tam nic nesedělo. Pak jsem si tam z dlouhé chvíle dala zelenou a bylo rozhodnuto, no co, proč by koník nemohl být zelený?

A tady je ten polštářek ...