„Všechno lítá, co peří má“ není jen název dětské hry. Umět létat je odvěkou touhou celého lidského rodu. Mít křídla a být volný jako pták. Orel bělohlavý je státním symbolem USA, majestátní kondor andský je ve státních znacích Kolumbie, Bolívie, Chile a Ekvádoru, nezastavitelný kolibřík byl Aztéky vnímán jako symbol života a sova je již od starověkého Řecka považována za symbol moudrosti - pro svůj oduševnělý výraz nebo že létá neslyšitelně jako myšlenka?

Touha vzletět, povznést se a být svobodný je vlastní především tvořivým uměleckým duším. Takoví tvůrci jsou třeba v MaŘeNě (MAteriály a ŘEmesly NApříč) - meziklubové soutěži, která se již tři roky snaží vybudit svoje soutěžící k nevšední tvorbě.

Posuďte sami zde ve finálovém kole, jak se naši soutěžící popasovali se zdánlivě banálním tématem

VŠECHNO LÍTÁ, CO PEŘÍ MÁ?

Jak téma inspirovalo tvůrce jednotlivých materiálových klubů si můžete prohlédnout v semifinálových klubových soutěžních blozích, kde najdete všechny soutěžní výrobky dodané pro toto kolo:

  Zde ve finálové anketě představujeme výběr těch autorů, kteří v semifinálových anketách získali nejvíce hlasů a zde se společně utkají o Vaši přízeň v klání o celkového vítěze!

K dispozici máte celkem 5 hlasů. Rozdělte je prosím mezi ty výrobky, které podle vás nejlépe vystihují téma a které mají vysokou úroveň zpracování.

Hlasovat můžete do páteční půlnoci 11.12.

 

Anketa se načítá ...

Děkujeme za Vaše hlasy!!

Prosíme soutěžící, aby nehlasovali pro své výrobky, děkujeme! 

P.S.: V mnoha klubech jsou ještě volná místa - máte-li chuť si s námi zasoutěžit, zkuste se přihlásit . Pravidla a více info o soutěži najdete zde.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

A jen tak symbolicky - Free as a bird (předposlední singl Beatles)
„Pokud chceme létat, musíme se vzdát toho, co nás stahuje dolů...“

Titulní fotografie: Josh J Street