Ve svém předchozím blogu jsem nachystala hrnec, ve kterém se vaří Crazy Woll a slíbila, že vás nechám nahlédnout i pod pokličku.

  Nechám... a prozradím vám i ingredience, které musíte do hrnce naházet. Jen koření s dovolením neprozradím ... však víte, jak je to s recepty. Některé jsou prostě tajné, jiné zase všeobecně známé, a přitom každý uvaří úplně jiné jídlo.

   A protože nejraději mám kuchařky s obrázky, tak tady to je:

    

   

   

  A ještě seznam ingrediencí  - příze, vlna, nitě a nitky dle chuti

                                               - vodourozpustný vlizelín

                                               - lepidlo na textil ve spreji

                                               - staré prostěradlo na ochranu stolu před lepidlem, šicí stroj, voda

  Snad jsem na nic nezapomněla. To víte... s psaním kuchařek nemám žádné zkušenosti, ale myslím, že ten, kdo dostane na Crazy Woll opravdu chuť, si  sám najde poustu jiných a mnohem lépe napsaných kuchařek s receptem na tuhle mňamku.

   A tady ještě bonus na závěr... takhle se rodil můj nejnovější chlupatý diář z malého zbytečku  luxusní příze, která zbyla po upletení nákrčníku a rukaviček bezprsťáků...

   

    

  Z černočervené přízové metráže budu v příštích dnech šít opět obal na diář, tentokrát na přání... ale všechny šikulky už určitě napadlo, že Crazy Woll se dá použít i jinak. Takže zase někdy... a bude to tentokrát opravdu kostlivec ze skříně... a jak jinak, než crazy .