Rok se s rokem sešel a spolu s ním tady máme nové, již 13. kolo soutěže klubu Tvoříme šperky z cínu. Je až neuvěřitelné, jak to letí. V klubu nám přibylo pár nováčků a tak jsme se rozhodly dát větší šanci i jim a to rozdělením tohoto soutěžního blogu na dvě části. V první z nich můžete hlasovat pro šperk který vás nejvíce osloví, mezi "Pokročilými" a v té druhé zase hlasovat pro výrobek "Začátečníků". Každá cínařka si sama vybrala, za kterou kategorii chce soutěžit.

Téma tohoto kola je opravdu zajímavé a vy se díky němu můžete i o každé soutěžící něco zajímavého dozvědět. Tématem je totiž AUTOPORTRÉT. A protože každá cínařka pojala šperk "po svém", je u každého výrobku popisek, který vám pomůže hotový šperk lépe pochopit a zjistit, proč se autorka rozhodla právě pro toto ztvárnění. Některé výrobky jsou v nabídce na Fléru - ty jsou zde s proklikem

 

A co že vlastně vítěz získá?

                                                              Vybírá další soutěžní téma.                                                             Každý z účastníků kola soutěže udělá Top nominaci s jedním z výrobků výherce.
                                                                 Nehynoucí slávu a obdiv :-)                                                                   

{#emotions_dlg.rose2}{#emotions_dlg.rose2}{#emotions_dlg.rose2}

Soutěžící jsou seřazeni abecedně.

    Pokročilí: 


Abraka Gabra - S hlavou v oblacích
 
...stále s hlavou v oblacíh, zasněná a naivní... o to tvrdší je pak návrat zpět na zem.
Rohatý býk s tvrdou hlavou, houževnatý a milující svou rodinu. Ale taky ta, která občas dokáže metat blesky... (někdy s takovou vervou, že ji to pak dlouho mrzí)

 

Aqua - MÉ SRDCE NENÍ JEN KUS KAMENE

 

atelier marggaret
 

 ....ježibabka, proč zrovna ježibabka...pro tu intuici, kterou mám od mala,pro ty nepochopitelné věci, které přicházejí....a občas varují.....


betseba - Dálkový výslech

...spodní korálek z býčího oka mám od manžela, kříž na něm symbolizuje víru i smrt, se kterou  jsem se potkala i tu, co na mě někde čeká. Býčí oko je od kamaráda z jarmarků a je tu za to, co mě pojí se zemí i přírodou, za rodinu, děti... Peace je tu proto, že "šedesátá" jsou obdobím, které nikdy nepřestanu milovat ani mě nepřestane inspirovat. Je tu ale také za svobodu, chuť dělat věci jinak a nepodléhat marketingu doby. Křišťál vybrala Gábina alias Abraka Gabra, je to můj nejmilovanější kámen a proč tu je, nechám na vaší fantazii

Dag - Jak život šel

...nebylo mým úmyslem vytvořit  krásný, hladký šperk. Čáry a rýhy na autoportrétu jsou úmyslné, neboť i já ve svém věku mám tvář poznamenanou vráskami.


Dante - SVOBODNÁ DUŠE

...že to bude mít křídla, to jsem věděla úplně od začátku, jen jsem nevěděla co. Křídla nejsou andělská, ale svobodná:-)). Když ve mně zařádí čertík a chci zlobit mýho taťku, tak říkám, že si křídla nechám vytetovat přes celá záda. Kdyby to tolik nestálo, tak je tam mám.


Germia 

...hrosik se mnou jde uz od mala.Je to moje oblibene zviratko a take hrochy sbiram, kdyz jsem zacala vyrabet sperky, stal se mym obchodnim symbolem a mam ho i ve svem logu. Rozhodla jsem se pro nej proto, ze si myslim, ze je lepsi ztvarnit svuj vnitrek, protoze vnejsek o nas moc nevypovi :)

Chatuta - Portrét

...jedna strana šperku říká -taková seriózní paní - a ta druhá ukazuje, co se jí hlavou honí. Šperk pro toho, kdo si rád v duchu létá.....

 

Martapa - Nohami ryba, tělem žena

...stačí přidat vodu a rázem je ze mě mořská panna..

 

Modrý květ - Má hlava je labyrint

...je to tak trochu kubistický portrét, změna reality, tvář člověka není symetrická a tím pádem je jedinečná. Labyrint proto, že někdy bloudím ve své hlavě a hledám cesty.

 

Therapy - Růženka zakletá

"Růženka zakletá, spící ve svém zámku v zajetí růžového trní... Spící a doufající, že sluneční paprsky jednoho dne proniknou trněným závojem až k jejímu nitru a probudí jej k plnému životu, o němž vždy snila."

 

VĚCI Z PECI - autoportrét

...křemen nalezený na cestě při procházce je ozdobený cínem a znázorňuje obličej. Doplňují ho dva ocínované střípky z kameninového hrnečku (zabývám se keramikou, proto ke mě střepy neodmyslitelně patří...)


------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------

{#emotions_dlg.rose2}{#emotions_dlg.rose2}{#emotions_dlg.rose2}

Začátečníci:


Faulinka 

 

Karla-šperky
 
...pojala jsem svůj autoportrét přímo naturalisticky- mám kulatý obličej, nosím brýle a jsem myslím věčně střapatá. V létě se dobře opaluji,ale přes zimu jsem vždy dost vybledlá. Kdyby tam měla být celá postava,tak Věstonická venuše se může jít schovat :-)


 

Mramira-minerály materiál - S hlavou v oblacích

...můj partner mi dost často říkával,že jsem naivní snílek a že chodím neustále s hlavou někde v oblacích, tak proč to taky tak nevystihnout

 


 

Zanky

...křišťál si mne jednou vybral a já si jej teď vybrala pro svůj autoportrét. Vedl mé ruce, oči a myšlenky a sám si řekl o konečnou podobu. A opravdu to jsem já - má minulost, přítomnost i nesmělé náhledy do budoucnosti.

 

{#emotions_dlg.rose2}{#emotions_dlg.rose2}{#emotions_dlg.rose2}

  Hlasovat můžete pouze jednou a pouze pro jednu soutěžící z každé skupiny.
Za každý udělený hlas vám děkujeme.

Hlasování končí v neděli 5. 2. ve 12.00

 

Pokud vás zajímá něco více o klubu a chtěli by jste vidět i předešlá kola soutěže zvu vás do tohoto blogu.