Blížící se jaro rozpoutalo vášeň v každém z nás, u mě tentokrát vášeň teniskovou.

Kdo tedy nechce na jaře chodit bos a rozmýšlí, čím si rozveselit mysl, mohl by ocenit malované, veselé, rozverné, originální tenisky, které se výborně hodí jak k sukničce tak ke gatím (najdete mimochodem též u nás v obchůdku:)

Sama jsem majitelkou několika zkušebních vzorků a věřte, že mi poctivě slouží už řadu let a je opravdu těžké se s nimi rozloučit. Až  je nebudete vy či vaše dítka chtít nosit, jistě si je rádi pověsíte na půdě na trám jako originální dekoraci :)

Každý pár tenisek jsem malovala štětcem a s dobou náladou, která se snad přenese i na vás ...  a i když jen nahlédnete, každý váš komentář či postřeh nás potěší....

Novinky 2016 - kvalitné nízké tenisky - celobarevné v nepřehlédnutelných odstínech - růžová, temně modrá, ohnivá červená - v barvě i podrážka a tkaničky. Tyto kousky nyní skladem k objednání, některé i ve více velikostech, pokud si vyberete a zrovna neodpovídá velikost skládem, ráda namaluji přímo pro vás. Více info o dostupnch velikostech v popisu zboží nebo se neostýchejte mne kontaktovat FLER poštou.

A dost řečí .... tramtadadá...NOVINKY JSOU TUDárek!

vel. 39(38,40)                                       vel. 39 (37,38,40)                                 vel. 38 - na objednání 

  

Námořnický styl:

Kotníčkové šedé - vel. 37 (38,39,40,41 na objednávku)

  

Bílé s lodičkou - vel. 39

  

A  samozřejmě v nabídce i loňské modely...

Balerínky:

   

Květované jarní:

   

Všelijaké jinaké:

  

  

A nesmím zapomenout na jedinečné cvičky - malované jarmilky - dámské i dětské pouze ve vystavených velikostech! Navíc s velkou SLEVOU...jedná se o doprodej posledních kousků :)

   

 Co tomu říkáte?

S doslova jarní inspirací a náladou sestavilo

vaše ivcatko & tým