Klíčení bylo dlouho schované pod jedním slovem a jedním písmenkem - projekt "K". Nechávaly jsme mu volný růst, nedostalo žádná omezení, mohlo si žít svým vlastním životem... ačkoliv od začátku bylo zřejmé, že výsledek společného tvoření by měl být kalendář. Ten se pomalu klube na světlo světa a ve své kráse se vám ukáže.... hmmmm v úterý tuším. Těšit se můžete na parádní veliké reprodukce... nejen...

Všichni si tady navzájem děkujeme a pro mně jsou tahle slova skutečnou odměnou. Baví mně, že vás to baví a jsem ráda, že jsem se na tomto projektu setkala s velmi osobitými výtvarnicemi. Asi už jsem to říkala, ale klidně to zopakuji zas, totiž nebýt vás - snova, em.en., mi.ui, sasanco, atelierchae, amélko, jou jou, ilustratorium, and..., juteuse a natellko, nejspíš bych se šla se svým nápadem maximálně někam sklouznout :-) Moc hezky se mi s váma spolupracovalo, fakt jsem si to užívala.

Zvlášť musím vyseknout poklonu mé milé em.en., která mi byla celou dobu pravou rukou a velmi pomohla kvalitě reprodukcí. A také Amélce za ochotu s jakou se popasovala s titulní stranou.

Zítra vám představí říjen and...

 

A teď už kousíňánek září od lind....   

...utrhnu si jablíčko....

          

....a až mi začne kručet v břiše, pochutnám si na něm...

       

...možná v něm najdu hvězdičku...

   

...a nebo semínko...

      

...které si na jaře zasadím, aby mi z něj vyrostl maličký jabloňový stromek...