Momentálně jsem po druhé noci prospané s dcerou tak dobytá, že asi jediné co mne nebolí je srdce. Nicméně i klub decoupage se nechal ovlivnit Valentýnem, i když většina z nás mu příliš nefandí a na zadané téma: Srdeční záležitosti.

Pravidla zněla takto: Musí tam být aspoň kousíček červené, aspoň jedno srdíčko ( i 2mm, ale musí) a prodejní cena okolo stovky. Jinak kombinace technik, vzory, materiál nechávám na Vás.. 

Nakonec jsme přimhouřili oči nad pár příspěvky, kdy se holčiny euforicky trochu více rozšouply a jejich výtvory jsou v trochu vyšší cenové relaciÚžasný. Nutno však říci, že všechny výtvory jsou víc než zdařilé a mnohé jsou využitelné i v jiný roční den, než pouze v ten jeden přeslazený komerční okamžik.

A nyní ony výrobky. 

Prosím dejte hlas svým favoritům. Vyberte své tři nej a napište mi čísla do komentáře. Podle pořadí pak dostanou 3,2 a 1 bod. Nakonec všechny body sečtu a vyhlásím vítěze. Vítěz získá od každého zůčastněného jednu top nominaci.

1.

Amélia21 65,-

 


2. 

Ala.Faba 98,-

3.

Evaseli 59,-

4.

Zrzule 99,-

5.

pavla.wagnerova 55,-

6.

Maiki 89,-

7.

Creativ 99,-

8.

roMYŠka 280,-

9.

Mirkaa 255,-

10.

ka-m-ča 198,-

11.

vank 49,-

12.

Laivae 122,-

Hlasujte do 7.2.2011 do 20 hodin. Na hlasy napsané po dvacáté hodině již mnebude brán zřetel. Děkuji

 

Pokud se Vám naše hra líbí a chcete si hrát spolu s námi srdečně Vás zveme do našeho klubu: Decoupage

Příště si budeme hrát s Velikonocemi a Afrikou a to v jednom. Zdá se vám to neskloubitelné? Pojďte si hrát a uvidíte, kolik věcí je v decoupagi možných.

Zde ještě naše společná nominace: Srdeční záležitosti