Pro existenci a veřejné vystupování neziskové organizace je potřebné mít sjednocující prvek - LOGO, které bude využíváno na připravovaných webových stránkách, v dokumentech a bude také sloužit zde na Fleru jako identifikační znak při prodeji charitativních výrobků pro neziskovou organizaci HVĚZDIČKA DĚTEM

Na radu svých "spolubojovníků" si dovoluji jménem Hvězdičky oslovit všechny ty, kdo mají grafické cítění a samozřejmě také chuť přiložit ruku k dílu a podílet se na vzniku LOGA.

Protože jde o charitativní neziskovou organizaci (navíc zatím ve stadiu schvalování), budeme moc rádi, pokud nám pomůžete bez nároku na finanční odměnu. Návrhy na logo prosím neuvádějte do komentářů, abychom předešli "ztracení návrhů" při stránkování. Bude lepší zaslat je vzkazem přímo Hvězdičce - takto budeme mít možnost blog aktualizovat a doručené návrhy na logo budou umístěny pohromadě v jednom záznamu blogu.

Přečtěte si prosím informace o neziskové organizaci, pokud je něco nejasné, zeptejte se, pokusíme se všem odpovědět.

Budeme rádi, pokud se k nám připojíte, nebo třeba jen pomůžete na závěr při výběru 

DĚKUJEME

 



Základní informace najdete v profilu uživatele Hvězdička, informativní texty v blogu (zatím stručné, na dokumentech se stále pracuje).

HVĚZDIČKA DĚTEM - klub

FLERBOX výrobků v prodeji pro Hvězdičku

HVĚZDIČKA DĚTEM - PLÁNY ORGANIZACE

Prodej pro Hvězdička dětem - POSTUP PRO PRODEJCE - blog 

HVĚZDIČKA DĚTEM - PŘEHLED O STAVU ÚČTU

 


 

Návrhy na LOGO - berte prosím v úvahu, že se jedná o pracovní návrhy a dokonalost prevedení není konečná.

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

12.

 

13.

 

14.

 

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.