Mám potřebu aktualizovat svůj profil, jelikož se za dva roky zase lecos změnilo. Pro přehlednost ale zachovávám i moje předchozí profily, přece jen je z nich možné dobře rozpoznat, co jsem zač:

 

Ahoj, jmenuji se Petra.

Je to už čtyři roky, co jsem se o fleru dozvěděla. Tehdy jako svobodná bezdětná zaměstnaná žena. Už v té době jsem měla dvě vrbnice, na kterých mi postupně narůstaly vrby, už v té době jsem pletla koše z neloupaného vrbového proutí. Koše a košíky buď prodávám na trhu, nebo přímo zákazníkovi – na objednávku, a ostatní rozdám. No a pak taky ráda šiju – na sebe i do domácnosti, tvořím z korálků i papíru, vytvářím nejrůznější dekorace hlavně z přírodnin, vyrábím marmelády, sirupy a likéry, pěstuju bylinky, ráda píšu. Je toho hodně, co mám a dělám ráda.

A za ty čtyři roky jsem se vdala za perfektního kluka, narodila se nám úžasná holčička, přesunula jsem se ze zaměstnání do domácnosti. Pustili jsme se do rekonstrukce našeho dřevěného domu. Ale dovolenou bych ten svůj pobyt doma nenazývala :-/ volného času mi nepřibylo.

A tak se teď moje tvoření kromě proutěného světa soustředí na šití oblečků či různého herního vybavení pro naši vílu. A marmelády a sirupy na zimu. Sem tam nějaký polštářek, deka, prostírání, šaty pro maminku, záplata pro tatínka. A po tom všem zbude občas chvilka na nějaké tvoření pro radost. Mám v hlavě a částečně i v reálu připravených několik drobností, které bych v nejbližší době ráda vystavila na fleru. Na tom nepředstavitelně obsáhlém tržišti nápadů, jaké si jen tvořivec umí vůbec vysnít. Snad se Vám bude něco z mých maličkostí líbit. A kdyby tu ještě (nebo už zase) nebylo nic vystavené, nahlédněte třeba do mé fotogalerie, kde mám lecos ze svých výrobků zdokumentované. Budu ráda, když Vás moje výrobky zaujmou, či inspirují. Budu taky ráda za jakékoliv komentáře a reakce – tvořivý svět a lidi v něm se s mým z velké části překrývá.

Díky a mějte se podle Vašich představ.