Je to už dva půl roku, co jsme pod značkou Amélka začaly vyrábět autorské plastové šperky a stále pro vás rozšiřujeme jejich nabídku. Výrobky vznikají cele v naší malé dílně, proto můžeme zaručit, že se každého osobně dotýkáme. Jsou nám tedy velmi blízké a záleží nám na tom, aby byly kvalitně provedené a dlouho vám vydržely.

 
 
 
 
 
 

Nějakou dobu jsme si lámaly hlavu, jak zajistit, aby tisk na našich brožích vydržel i různé povětrnostní vlivy. Proto jsme tyto výrobky vypouštěly do světa s lehkými obavami a vždy s návodem na údržbu s důrzem na vyhýbání se vlhkosti a dešti. Protože nám bylo jasné, že brože budete chtít nosit i ven, nedalo nám to klidu. Problém byl přitom tak snadno řešitelný, stačí brož přelakovat a je to. Obavy, že lak na plastu nebude držet, nebo že se bude tisk při přetření rozpouštět, byly zbytečné.

Již nějakou dobu jsou tedy naše šperky opatřeny ochrannou vrstvou a můžete je s klidem nosit i ven. Pokud vlastníte nějakou z našich broží z dřívější doby, tak stačí, když ji pro ochranu přetřete bezbarvým lakem.

A protože nás opravdu potěšil váš zájem v podzimní slevové fler kampani - "Novým šperkem proti podzimu" - rozhodly jsme se, že pro vás ceny snížíme na trvalo. A to právě od dnešního dne.

                                                                                                                                                                                                                                                                Děkujeme za přízeň, Amélka a Terezka