motýli na bílé, rozpětí křídel 7 cm káva, rozměr šálků 6-8 cm růže, kytice cca 15cm

 

Vážené zákaznice

V případě šití na zakázku z těchto látek si Vás dovolím požádat o zálohu 50% z ceny kabelky, minimálně však 1.000,- Kč.

Je-li cena výrobku nižší než 1.000,- Kč, požádám Vás o úhradu její celé výše (týká se např. kolekce MINI CHIC BAG).

Je tomu tak proto, že výrobek bude tvořen přímo pro Vás a nebude tedy volně prodejný. V případě neodebrání objednané kabelky nebo jiného výrobku je záloha nevratná.

Pokud byste chtěly ušít kabelku z jiné látky, než je v aktuálním vzorníku, ráda Vám dle Vašich požadavků vyhledám vhodnou látku a objednám ji pro Vás.

V případě šití na zakázku z takovéto látky si Vás dovolím požádat o úhradu paušální částky 500- Kč na úhradu nákladů spojenou s vyhledáním a objednáním takové látky a zálohu 50% z ceny kabelky, ( minimálně však 1.000,- Kč a v případě nižší ceny výrobku, než je 1.000,- Kč, o úhradu celé výše ceny), neboť kabelka (či jiný výrobek) bude tvořena z látky, která není na skladě, přímo pro Vás a nebude tedy volně prodejná.

V případě neodebrání objednané kabelky jsou paušální částka a záloha nevratné. V případě neučinění objednávky z takto zajištěné látky je nevratná paušální částka.

PAUŠÁLNÍ POPLATEK ZA ZÁKAZKOVÉ ŠITÍ ČINÍ 500 KČ.

Ráda Vám ušiji kabelku i z látky, kterou si obstaráte samy, pokud bude látka k ušití kabelky vhodná.

O případné nevhodnosti látky Vás vyrozumím ještě před zaplacením zálohy.

I v tomto případě se jedná o šití na zakázku, tudíž si Vás dovolím požádat o zálohu50% z ceny kabelky ( minimálně však 1.000,- Kč a v případě nižší ceny výrobku, než je 1.000,- Kč, o úhradu celé výše ceny) a paušální poplatek 500,- Kč, neboť kabelka (či jiný výrobek) bude tvořena přímo pro Vás a nebude tedy volně prodejná. V případě neodebrání objednané kabelky je záloha nevratná.

Učiněním objednávky vyslovujete souhlas s těmito podmínkami.

Katarína Bestr si vyhrazuje právo tyto podmínky měnit či doplňovat s tím, že jsou změny či doplňky účinné od jejich zveřejnění, nebude-li uvedena jejich pozdější účinnost.

Pro členky uzavřeného klubu platí tyto podmínky s modifikacemi uvedenými na nástěnce klubu Bestrovky – Mandragora – Sarančata.

Děkuji za pozornost, kterou jste věnovali těmto podmínkám. Vaše Katarína Bestr.