Co je těhotenský pás? Ozdoba? Další zbytečný výmysl, či věc praktická?

S těmito dotazy se často potýkám a na vysvětlenou nabízím pár vět. 

Mým původním záměrem bylo dělat bříška krásná. Užít si je se vším všudy a ukázat světu, že být těhotná může být přes všechny zdravotní trable i zábavné. Prvotní nápad byl dělat pásy jen z jedné vrstvy látky a po stranách jednoduše nařasené. Pár kusů jsem ušila a nebráním se tomu, na objednávku ušít i další.  Díky jednoduchému střihu a malé spotřebě materiálu, bude i jejich cena nižší.

Pak ovšem přišla na svět myšlenka, že by pásy neměly lahodit jen oku, ale měly by být i zdraví prospěšné. Na radu jsem si přizvala profesionální švadlenku, která navrhla střih. Ten se ozkoušel na mě, jakožto pokusném králíčkovi. Následně jsem ho doladila do nynější podoby. Těhotenský pás Nice Belly je teď navržen tak, aby podpíral bříško, zabraňoval zbytečným otřesům a odlehčil zádům. Navíc pomáhá stlačovat oblast břicha, pánevního dna a zad a minimalizuje tak protivné bolesti v kříži. Má tedy funkce stejné jako „podpůrný pás“, který se dá sehnat v síti prodejen s těhotenskou módou.

Mým záměrem je dělat věci kvalitní, praktické, ale i pěkné. Z toho důvodu vybírám i velmi kvalitní materiály, což se ovšem odrazí na cenně zboží.

Nebráním se další inovaci, proto budu ráda, za vaše dotazy, nápady a připomínky. Užijte si svá bříška!