Je po nich....

Konečně...

řeknou si mnozí

děti krčí nosy

šmejdí v kalendáři

a kdy zas budou?

ptají se...

Až za rok, a říkám poslední sbohem jedličce zažívající svou kamikadze

z balkonu

v pátém patře

v jednom městě na Severní Moravě.

 

Pomalu se vrací do starých vyjetých kolejí, funíme u zrcadel, ochotně se zahlcujeme časopisy plných dietních žvástů ( o jak jim je dobře, že nás mohou děsit a masírovat, honit nás do plavek) a fler, ale i všechno jiné pomalu začínají zaplňovat vajíčka... ehm i srdíčka a kdos si možná vzpomněl, že i plesat je třeba... a přeci nepůjdeme nazí.

Klub Decoupage trochu zaspal, tedy po pravdě já, prostě jsem s vánočním úklidem poslechla aspoň jednou v roce manžela a všechno zavřela do jedné mega skříně otočila kličkem v zámku a usla jako Šípková princezna.. ehm berte to obrazně.. vorvaň v růžové to je velice prapodivná kombinace.

Nicméně, dneska jsem byla pro změnu svými dětmi donucena skříň otevřít a pomalu si tu zas vytahuji ty své k životu nezbytné krámy, a tak nastal čas uzavřít i poslední loňskou soutěž, i když jaksi Post Mortem.

 

Prosincové téma bylo: Vánoční ozdoba avšak bez sobů, santy, andílků, jmelí a jiných klasických atributů připisujících se k těmto svátkům.

Jak to dopadlo? 

Inu takto:

1. od Maiki

 

 

 

2. od pavla.wagnerova

 

3. od Evaseli

 

4. od Salome

 

5. od Amélia21

6. od vank

7. od Laivae

8.  od katysek - katysek

Dejte svůj hlas tomu výrobku, který se vám nejvíce líbí, vím je již téměř po vánocích, ale snad v sobě rozdmýcháte ještě na chvilku tu vánoční atmosféru a pomůžete nám vybrat vítěze. Většina výrobků již má dávno své majitele s nimiž mohla zdobit vánoční příbytky, ale my stále ještě nemáme vítěze, kterého bychom rádi odměnili.

Odměna to není věcná, leč přeci jen velice praktická :-).

Opětně vyberte si prosím tři své nej výrobky, dejte je do pořadí 1,2,3. Tak jim i budou dány body 3,2 a 1. Po kompletním sečtení najdeme toho absolutního vítěze.

Hlasujte prosím do  5.1.2011 20. hodin