Koukám se z okna a mírně kape. Je po krátkém letním deštíku, který příjemně osvěžil vzduch. Většina z mraků se totiž vypršela na severu Čech. A jeho obyvatelům teď rozhodně příjemně není. Přišli o domovy, o majetek a často i o blízké. Já si uvědomuji, že se to mohlo stát i nám, a proto jsem se rozhodla pomoci, co vy?

Na Fleru pomáháme zvířatům, veverkám, pomáhali jsme už i mamince dvou dětí ve finanční tísni. Teď potřebují naši pomoc lidé v zatopených oblastech.

Lidé, kterým není osud ostatních lidí v nouzi lhostejný, založili klub s názvem Povodně 2010. I Vy můžete už dnes začít pomáhat!

Pomoci pak můžete dvěma způsoby:

A. Jako prodejce - věnováním svého zboží na tuto akci "Povodně 2010" věnujete výrobní cenu a zároveň se vzdáváte svého výdělku ve prospěch lidí postižených povodněmi. Darovanou částku zašlete po prodeji organizaci Adra. Pokud máte zájem, staňte se členem klubu a dozvíte se více informací.

B. Jako nakupující - zakoupením některého z označených výrobků.

Veškeré výrobky, které se akce účastní, jsou označené tímto logem:

 

Zboží ke koupi najdete dvěma způsoby:

A. Můžete zadat do vyhledávání slovo povodně 2010 a pak nalezené zboží dále pohodlně třídit dle kategorie, ceny apod.

B. Nebo můžete pravidelně sledovat náš klubový,  denně aktualizovaný Flerbox.

Akce na pomoc lidem ze zatopených oblastí potrvá do podzimu 2010 (předpokládaný konec). Vybrané peníze poputují na konto organizace Adra, která je neziskovou humanitární organizací pomáhající mimo jiné při živelných katastrofách.

Věříme, že ať vybereme pár stovek nebo milion, investujeme do dobré věci. Jednou můžeme pomoc potřebovat i my a za nějakou "aktivní" skupinu na Fleru budeme z celého srdce vděční ;).

Kde se dočtete více:

2. blog 15.8.2010 Za korále pitnou vodu

3. blog 30.9.2010 Stojí za to číst