Tak jsem tu s dalším blogem, tentokrát trochu objasním přesné schéma. Úvodní článek najdete zde.

Některým z vás už jsem na žádost poslala čistá přáníčka k dotvoření. Zatím nejsou opatřena tiskem, na razítko teprve čekám. Tzn. že text dotisknu později a tudíž velmi prosím, abyste poslední stranu nechaly volnou, text a váš nick doplním sama. Přáníčka mohu přibalit pouze k nějaké vaší objednávce, nelze zasílat zvlášť. Pokud se chcete zúčastnit a objednávku v nejbližší době neplánujete (čas máte přibližně do poloviny března), můžete dle dále popsaných pravidel vytvořit přáníčka kompletní, polotovary ode mě nejsou podmínkou.

Jak už jsem předeslala, přáníčka můžete tvořit ve třech různých formátech - velikost A6 (10,5 x 14,8 cm), čtverec (13,5 x 13,5 cm), nebo přání na výšku/délku (10,5 x 21 cm). Tyto formáty jsou dány kvůli velikosti celofánových sáčků, do kterých budou přání zabalena a nachystaná tak přímo k prodeji.

TÉMA: tvoření má být radost, tudíž každý může vyrobit takové přáníčko, na jaké bude mít zrovna náladu, téma je naprosto volné. Často se stává, že člověk tvoří podle nějakého zadání a ve finále mu stejně vyjde úplně něco jiného :-) Známe, že? Pro nerozhodné, nebo pro ty, kdo mají rádi výzvy, si dovolím navrhnout krásné téma: "LÁSKA A PŘÁTELSTVÍ", čas zkraje roku, okolo Valentýna je pro toto téma ideální :-) Přáníčka by ale rozhodně neměla být čistě valentýnská, je potřeba si uvědomit, že v prodeji budou nejdříve začátkem dubna. Přidávám pár ukázek z lednové soutěže firmy Hero Arts, která vyrábí úžasná razítka a publikuje ještě úžasnější blog plný inspirace.

TERMÍN ODESLÁNÍ: 7. března - je to pondělí, aby i poslední opozdilci měli možnost využít víkend ke tvoření :-) Potom už zabalím a posílám. Adresu najdete na svém balíčku :-)

SHRNUTÍ: tvořit můžete na jakýkoli základ dle daných velikostí (nemusíte čekat na kartičky ode mě), zadní stranu nechat volnou, téma volné nebo Láska a přátelství, zatím nic neposílat, jen archivovat :-))) Poslat můžete foto Fler poštou, kdykoli, netřeba čekat do konce termínu. Na vaše ukázky se budu moc těšit a třeba i někoho inspirujete...

Pokud jsem něco zapomněla zmínit, nebo pokud máte jakékoli dotazy, písněte koment. 

 

Přeji nádherný den,

Didi