Milé zákaznice a zákazníci, o toto se musíme podělit. Nejen, že má paní Jana krásný dar slova a pokud jednou bude literárně tvořit, jistě ji budeme číst, ale její pochvala a díky jsou tak opravdové, že velmi rádi zveřejňujeme... :)

Je to jako když řetězíte dobré slovo s dobrým skutkem :) Jani moc děkujeme...

Zpráva od nakupujícíh o22.08. | 14:25 
 
V mém životě už nastaly chvíle, které mě dojaly, a na které budu dlouho vzpomínat. Vždy byl ale scénář podobný. Hlavní roli jsem v něm hrála já nebo někdo z mých blízkých.

Ve chvíli kdy jsem objednávala z LittleEye jsem netušila, že se odvíjí další takový příběh, který si budu dlouho připomínat, a taky jeden z těch, co nevymyslíš, …prostě takový ten, co napíše sám život.
Ten příběh byl sice o mně a o jednom nepořádném tatínkovi, ale taky o jednom mně neznámém člověku, který daroval … a to v tomhle světě plném chtíče, peněz, kde se v první řadě hledí na to co mám je ojedinělý, … a proto se chci s vámi o tento nevšední zážitek podělit. Zastavme se a zamysleme se. Kolikrát stačí opravdu málo.


Miluji FLER. Mám ráda kreativitu a nevšednost. Obdivuji všechny lidičky, kteří dokáží vyrobit něco hezkého a to třeba jen doma nebo v úplně maličké dílně někde v zapadlé vesničce. A proto. Když se nám s manželem narodila naše dcera Vanda, hledala jsem něco hezkého, co by mě potěšilo, a zároveň zůstalo na památku, až dcera vyroste. Deka z LittleEye byla moje srdeční záležitost a zanedlouho jsem se z ní radovala. Bohužel ne na dlouho. Můj muž ji totiž při první procházce nechtěně ztratil. Nutno říci, že nejsem z těch, co by se upínali k věcem. Ale tohle bylo jiné. Měl to být dárek na památku narození naší dcery. Ještě ten večer jsem oslovila paní z obchůdku, zda by měla ještě jednu, tu samou na prodej a zcela nezištně jí napsala svůj příběh. Velké překvapení přišlo hned vzápětí. Nabídka nové deky zcela zdarma a moc milá, vřelá slova. Nejprve jsem to nechtěla přijmout, ale po přečtení jejích dalších reakcí mi bylo jasné, že to ten člověk dělá rád, a že mu to taky udělá radost. Proto jsem nabídku s díkem přijala a nyní se s dcerou těšíme z nové deky.


Doufám, že děvčata (především paní Jana M.) cítí radost a dobrý pocit z toho co udělaly.

A co si přeji já?? Aby dobrý skutek byl dobrým oplacen a dále aby jim obchůdek s pletenými dečkami, polštářky i svetříky, které zahřejí nejen na těle, ale i na duši, ještě dlouho vzkvétal.

Krásné léto.