A je tu další soutěžení v klubu Vyrábíme s dětmi :-) Březen byl zasvěcen do Recyklace. Sešlo se plno pěkných nápadů, podívejte se sami a dejte hlas tomu, kdo vás nejvíce oslovil.

První vkládá svůj příspěvek Barvínek.

Pustili se do výroby hry Člověče nezlob se. Figurky jsou ze špulek od nití, hlavičky mají z lichých ponožek - super nápad!!

Další výtvor přichází od Ondry a Velkalenky. Z 90-ti % je to práce Ondry, moc ho bavilo stříhat staré časopisy a vytvořil tak svou pohádkovou knihu o čtyřech listech - Veselé pohádky s kouzelným koníkem.

A pak je tu katysek-katysek. Vyrobili doma nádherné  loutkové divadlo z kartonu, loutky jsou z roliček od toaletního papíru, polepené zbytky látek a vlny a knoflíky. Domalované fixami a vodovkami. První hlavní roli si zahrál Adámek ve hře Čevená Karkula. Že by byl myslivec?

A už tu máme výrobek od Marsik. Vyrobili doma moc pěkný jarní svícínek ze skleničky od paštiky a recy tulipánky ze zbytků látek.

A tentokrát úplně sama vyrobila Magdalenka od Maiki z ručně dělaného papíru medaili za první místo v čemkoliv. Třeba v téhle soutěži :-D

A na závěr soutěží celá rodina od AVAVA.

Tatínek s Brunem vyrobili  perfektní žralokovou ponorku z pet lahve na semínka pro ptáčky , polepenou stříbrnou lepící izolepou a zbytky reklamního barevného lepícího  papíru a AVAVA s Karin dělaly špičkového koníka z ponožky.

 

Tak co, dostali jste chuť něco zrecyklovat? Pusťe se do práce a těšte se na další soutěžní kolo. Téma vybere ten, komu dáte nejvíce hlasů :-)