TĚLOVÝ PEELING je aktivním pomocníkem při regeneraci pokožky těla. Tělový peeling s aktivními látkami, vyrobený dle vlastní receptury, z kvalitních surovin, je to nejlepší, co můžete svému tělu nabídnout. Výroba je velmi jednoduchá, poměrně rychlá ... takže si můžete vyrobit dle potřeby vždy čerstvý peeling.

Za pomoci tělového peelingu dokážete zbavit pleť odumřelých buněk, nečistot a přebytečné mastnosty. Díky přidaným olejům a aktivním látkám pleť důkladně ošetříte, zregenerujete a "uzdravíte". Jemné, krouživé pohyby a pronikání aktivních látek do pokožky napomáhají aktivovat lymfatický systém, který začne vyprodukovat toxiny a tím pomáhá k lepšímu prokrvení tkání. Dle přidaných aktivních surovin a olejů se dále pokožka regeneruje, vyživuje, stává odolnější, pružnější, hebčí se sametovým vzhledem. Třtinový cukr je velmi důležitý, jelikož krásně zvláčňuje pokožku, dodává ji pružnost a chrání proti předčasnému stárnutí.

POUŽITÍ TĚLOVÉHO PEELINGU:

Tělový peeling aplikujeme na mokré tělo a krouživými pohyby vmasírujeme do pokožky. Lze provádět přímu rukou nebo doporučujeme přírodní mořské lufy, které podporují peelingovou účast. Doporučujeme masírovat tělo cca po dobu 10 minut - během peelingu nesmývat, jen přidat vodu, aby došlo k lepšímu promasírování. Poté důkladně opláchnout, popř. omýt - doporučujeme mýdlem vlastnoručně vyrobeným.

CO BUDEME POTŘEBOVAT:

* kvalitní třtinový cukr - nejlépe BIO
* jemnou mořskou sůl nebo hrubší sůl z Mrtvého moře
* esence - dle výběru
* rostlinné oleje - dle výběru
* aktivní a pomocné látky /skořice, mletá káva, ovocná zrníčka, bylinné pudry, .../
* lze použít i bylinky
* nádobky na uskladnění

image image image

image image image

PRACOVNÍ POSTUP:

Do větší nádoby vsypeme cukr a sůl /ve stejném poměru/, promícháme a přilijeme oleje - přilíváme tak dlouho, dokud se ze sypké směsi nestane "vláčná" pasta. Poté přidáme esence a případně další aktivní látky - přisypeme skořici nebo mletou kává, přidáme bylinky, bylinné pudry, ... Dle toho, jaký druh peelingu připravujeme.
Promícháme a dávkujeme do připravených dóziček.

Např. do medového peelingu lze přidat lžičku medu, důkladně promíchat. Tento peeling doporučujeme ředit olejem z hroznových jadérek, který dokáže aktivně a velmi účinně promísit tužší a mazlavější složky, jako je med.

K výrobě levandulového peelungu zase doporučujeme sušený květ levandule, který zároveň působí jako aktivní peelingová složka.

Bylinné a ovocné pudry jsou pro peeling hotovým zázrakem, neboť to nejlepší z bylin se díky peelingu dostane do pokožky a hloubkově ji vyživuje.

Do připravené směsi lze přidat i tekutý přírodní sprchový gel, který pokožku i jemně namydlí a zároveň částečně odbourává mastnotu z olejů.

Přejeme zdařilé tvoření, Artemis a spol.