Wear Bound odráží určitý směr, lifestyle. Věci, kterými se obklopujeme, jsou více než materiální hodnotou. Móda je informací, systémem, v němž adresát neverbálně komunikuje a – směrem k pozorovateli – interpretuje ve sdělení.

S touto proklamací jsme založili volnou designovou platformu - během vzniku produktů si zakládáme na konceptuálním přístupu, výběru kvalitních materiálů a 100% české výrobě.

Ukázkovým příkladem tohoto přístupu je kromě šperků také nová kolekce trik We are not alone, při jejíž realizaci jsme využili negativů sto let starých fotografií, které zkombinovali s prvky Star Wars.

„Byla to docela výzva. Vybrat z asi 1000 negativů nejvhodnější, ty pak převést do pozitivu a vyzkoušet jak budou fungovat s naším nápadem dát jim určitou nadčasovost a fantaskní rozměr“, dodává k motivům Matěj. Trika jsou na zadní straně doplněna logem značky a nápisem „We are not alone“.

 

Designovou platformu jsme spustili na podzim 2015 s dvěma produktovými řadami designových šperků - náramky s kotvou a náhrdelníky se srdcem si za krátkou dobu našly mnoho příznivců a zákazníků.

Základem šperků jsou kovové komponenty, opatřené povrchem z drahých kovů, které je chrání před opotřebením. Klasické stříbro bylo nahrazeno hypoalergenním Rhodiem pro stabilní stříbrnou barvu, 24-karátové zlato je legováno Indiem jež mu dává specifický odstín, naší srdcovkou je povrch ze 24-karátového růžového zlata. Kotvu doplňují pásky z pravé kůže nebo jachtařského lanka. Co je na náramcích nejvíce sympatické, je možnost uvázání a utažení na jakýkoliv rozměr ruky a unisex mód.

Náhrdelník se srdcem je klasický dámský šperk, z nějž vyzařuje designová čistota, nezatížená kýčem.