Ráda bych Vás pozvala na blížící se originální akci na podporu rodinného útulku Tibet a domova pro kočky Brněnský Max, které se vzorně, s láskou a s vypětím sil starají o opuštěná zvířata, primárně tedy o kočičky a pejsky.

Akce bude probíhat po tři dny na přelomu září a října v galerii Artissimo v Brně formou pestrého kulturního programu doplněného o opravdu výživný dobročinný bazárek.

Stále je možné do bazárku nosit či zasílat pěkné předměty, může jít např. o kousky, které Vám doma leží ladem, protože se někdo nestrefil do Vašeho vkusu, nebo se Vám již okoukaly, případně máte jiný důvod věnovat je na dobročinnou akci a dát jim šanci obšťastnit někoho jiného. Zvířecí tematika není povinností! :)

K dnešnímu dni je k prodeji připravena již široká škála výrobků - tašky, hrnečky, kosmetika, šperky, knihy, hudební média, doplňky, dekorace, obrázky, rostliny... Samozřejmě ale můžete věnovat i Vaše zbrusu nová rukodělná díla! Čím bude nabídka zajímavější a pestřejší, tím větší bude šance na zajímavý výtěžek.

Více informací k akci a programu naleznete na níže uvedených letácích, pokud byste měli zájem je šířit např. mezi svými známými, prosím ozvěte se mi a já Vám je poskytnu v kvalitě pro tisk.

 


Všichni jste srdečně zváni, udělejte si čas!

Poděkují Vám především zvířátka v péči obou sdružení: