Tvořím pro radost. Před nedávnem jsem měla výstavu svých veleděl, která byla součástí mé maturitní zkoušky z výtvarné výchovy, proto bych se s Vámi ráda podělila o pár fotek :) 

Tímhle letáčkem jsem lákala své příbuzné, spolužáky a učitele, aby se přišli podívat, co jsem za tu dobu všechno stvořila!  

 

V maturitním ročníku jsme byly pouze dvě nejodvážnější, které maturovaly z výtvarky, ale aspoň jsme měly každá víc místa na své velevýtvory  

 

 

 

A tady je menší ukázka mých veleděl :)

        První kousek je linoryt vytvořený podle fotografie z našeho rodinného alba. Fotka byla pořízená v den Sametové revoluce a je na ní se mnou těhotná moje mamka a moje starší sestra (MishkaV). Druhá ukázka je vlastnoručně (na vlastním obličeji :) dělaná a zdobená benátská maska, která má jedno dlouhé bílé pero, které na fotce není vidět :) 

      Třetí dílo je 2x3 metry velké plátno znázorňující impresionistickou zahradu, které jsem vytvořila pro školní divadlo jako kulisu (bohužel však nakonec zůstala nevyužita :( to nic ale nemění na tom, že se v zahrádce dobře polehává :P Čtvrtý výtvor se jmenuje "Mirroring" (Zrcadlení) - tužka, vodové barvy, tuš, integrovaná fotografie. 

    A toto je "Time Clock" neboli Pampelišky za odkvětu :)  

Další dílo je trilogie na téma Three wise monkeys se jménem "Hear no Evil, See no Evil, Speak no Evil" neboli Neslyším, Nevidím, Nepovím - použité techniky - craquelage, decoupage, akrylové barvy.

Další výtvor je plastický obraz vlčího máku a prozatím poslední výtvor je další variace na vlčí máky.

             

a tak dále :)