VČERA:

Mám vystudované tři vysoké školy, 15 let praxe jako top-managerka, z toho posledních 8 let  jako generální ředitelka nadnárodní společnosti.

  • Jsem systematická, efektivní, rychlá..... Jsem úspěšná managerka, nikdy nepracuji rukama
  • Jezdím "bavorákem", hodně lítám, večeřím v restauracích....
  • Jsem stále upravená, načesaná, nalíčená, v kostýmku a bez lodiček nedám ránu...

JSEM ÚSPĚŠNÁ MANAGERKA

 

DNES (respektive "zítra" ):

Na brašnářském učilišti mi v září udělali "rychlonalejvárnu". Začínám po večerech vymýšlet, stříhat a šít kabelky.

  • Jsem pomalá, méně zručná, ale děsně snažívá.... Jsem začínající KABELKÁŘKA, ruce nechápou, co se po nich chce :-)
  • Vyměňuji bavoráka za praktické větší auto, kam se mi vejde materiál i kabelky, stále hodně "lítám", tedy jako hadr na holi, nevečeřím, nestíhám...
  • Poté, co jsem si přilepila lem luxusní košile ke kabelce a přišila rukáv mohérového svetru k uchu kabelky jsem si pořídila "kabelkářský pracovní oděv"

JSEM ABSOLUTNĚ NEJŠŤASTNĚJŠÍ ČLOVĚK POD SLUNCEM!! :-)

 

Po tolika letech v top-managementu jsem najednou měla pocit, že bych chtěla zkusit něco jiného.. nejprve jen malý pocit, který jsem zahnala, pak větší a větší.. Opustit lukrativní job? Opustit managerské prostředí? Nebýt zaměstnancem a začít podnikat, hrozná nejistota.. Dlouhé měsíce jsem to promýšlela (opravuji: byla jsem srabík a pořád jsem rozhodnutí oddalovala :-)).

 

Nakonec jsem se letos v srpnu rozhodla, chci vymýšlet, navrhovat a tvořit! Chci dělat kabelky a chci si je dělat podle sebe! Jedna z mých vysokých škol je textilní - takže nějaké základy z oboru mám, další vysoká, co jsem vystudovala je ekonomie a pak marketing.. takže snad si to i spočítám a zpropaguji..:-)

 

A tak jsem našla netradiční materiál, vymyslela, navrhla a ušila první kabelku (byla křivá, "umatlaná", ale moje!). Materiál jsem pak  pořádně promyslela, návrhy dopracovala, ruční brašnářskou práci něchala na šikovných odbornících  a vytvořila svoji první kolekci  asi 50-ti kabelek.

A TEĎ TADY S TOU SVOU PRVNÍ KOLEKCI STOJÍM PŘED VÁMI!!

MÉ PRVNÍ PRODEJNÍ MÍSTO! MÁM HROZNOU TRÉMU!

Jsem hrozně nervózní (takhle jsem nebyla ani na prezentaci před 500 lidmi v Bruselu),  moc bych chtěla, aby se vám moje kabelky líbily... možná na to nemám, možná jsem se přecenila... ale nejsem žádná padavka, budu se moc snažit, vylepšovat... dám do toho všechno.. Tohle je můj nový začátek, mé velké rozhodnutí a já vím, že jsem se rozhodla dobře .. já se teď totiž cítím strašně moc dobře..

 

Vždycky jsem byla za silnou ženu, ale kdybyste mě chtěli trochu povzbudit... jéééé, to by mi udělalo fakt moc dobře..:-)

 

PS: No a kdyby se moje kabelky nelíbily a nikdo si je nechtěl koupit, tak mám alespoň jistotu, že jich mám dostatek na své vlastní nošení až do domova důchodců...:-)