Soutěž byla rozdělena na dvě části, podrobnosti naleznete v soutěžním blogu.

První část:

Hádali jste věk mých tří kočičích pomocnic, skutečnost je 41, 55 a 141 měsíců. S nejlepším odhadem v součtech jste se vzácně shodovali, musela jsem proto místo tří vybrat pět vítězů. Jsou to Lebandurka, Kati Kapi, Palička, greebová a Maky-nka.

Svoji výhru si můžete vybrat z této kategorie náušnic s cenou do 81,- Kč. Minerálové pecky zašlu orientačně vyfotografované, zastoupené minerály jsou zelený avanturín, syntetický zlatý avanturín, sodalit, růženín, ametyst, magnezit, tygří oko, žlutý kalcit, černý onyx, karneol, tyrkenit.

Druhá část:

Podmínkou této části soutěže bylo cokoliv u mě nakoupit v průběhu února. Vyhodnocení proběhlo tak, že jsem každého zákazníka napsala na proužek papíru a pro tentokrát povolila malou papírkovou krádež svým kočenkám. S mým přispěním jsme vylosovaly jména Lebandurka, Lusina, Věra Večeřová a Markéta Chludilová. Vítězové získávají:

  1. kupón na nákup libovolného zboží v mém obchodu ve výši 10% z částky v únorové objednávce nebo objednávkách (po započtení slev a bez poštovného),
  2. jeden pár puzetek s minerálovou kuličkou dle vlastního výběru a
  3. buď překvapení dle mého výběru v podobě kamínků, které vyberu s ohledem na výši a složení únorové objednávky nebo jednorázovou 30% slevu na nákup v mém obchodu (pozor – kupón a sleva nejdou použít současně).

Děkuji všem za účast!

Vaše nulkajanulka

 

Foto z papírkové krádeže: