Milí milovníci této krásné techniky,

v klubu wire-wrapping jsme si na vás upekli 4. ročník wire-wrappingové soutěže, k jejíž účasti srdečně zveme všechny členy i nečleny. Tentokrát jsme si pro vás nepřipravili klasickou tématickou soutěž, jak jste zvyklí, ale po všechna kola tohoto ročníku budeme pilovat a zdokonalovat své technické dovednosti.

Základní pravidla soutěže:

-Výrobek musí obsahovat oplet, nebo technický parametr zadaný pro dané kolo, jinak nebude možné jej zařadit do soutěže.    
výrobek musí být vytvořen přímo pro w-w soutěž (nesmí tedy být staršího data než je den vyhlášení daného kola soutěže), může se ale účastnit i jiných soutěží. U daného výrobku si můžete dát odkaz na hlasovací blog (ale nemusíte).  
-  soutěž je rozdělena na kategorii začátečníků a pokročilých. Obě kategorie mají stejné téma a vyjdou ve stejném blogu. Kategorii si vybíráte sami, dle vlastních zkušenností, o postupu do pokročilých mohou rozhodnout i členové klubu. O návratu do začátečníků se povede členské hlasování. Vítězové společně určí téma pro další kolo.  
- soutěž bude probíhat pravidelně každé dva měsíce (do 15. nominace výrobků, od 16. do 20. hlasování, 21.-22. vyhlášení dalšího kola).

Pro šesté kolo 4. ročníku zvolili Sadee, vítězka pátého kola tohoto roku za začátečníky, společně s Ulccinenem, vítězem za pokročilé, jako technický parametr Použití přírodnin - ve výrobku se nesmí objevit opracované kameny či korálky, použít se mohou pouze přírodniny jako dřevo, kůže, semínka, mušle, zkameněliny či surové kameny. V případě pochybností konzultujte výběr materiálu přímo v klubu.

Zúčastnit se může kdokoliv, i nečlenové klubu, podmínkou je použití techniky wire-wrapping, kombinace s dalšími technikami je samozřejmě možná.

Titulní foto by serenity.

Všem moc děkujeme za hlasy a zde je malý souhrn toho, jak jste hlasovali:

Začátečníci:   

1. místo - Sadee - Škoricový prívesok - 51 hlasů
2. místo - Exclusive Madak  - Ježek wrappingový -  21 hlasů
3. místo - Allypec - Vzpomínka na dovolenou -  14 hlasů

Pokročilí:

1. místo -  Dasau-  schované v lísti - 44 hlasů   
2. místo - DrievkaRKa - Cedrový - 
40 hlasů
3 .místo - Sněženka - Jarní paprsek slunce - 32 hlasů

Gratulujeme vítězům!

A tady je ještě přehled celkového hlasování:

 
Vzpomínka na dovolenou
14 (16%)
Ježek Wrappingový
21 (24%)
Škoricový prívesok
51 (60%)
 
 
Pokročilí:
Black Cherry - spona do vlasů
30 (14%)
Vánoční hvězda
30 (14%)
Amulet klanu Havranů
9 (4%)
Cedrový
40 (18%)
Jarní paprsek slunce
32 (15%)
schované v lísti
44 (21%)
Lastura v mědi
29 (14%)