Co nosí a kam chodí Andělé?

13. 02. 2011

 

Zvětšit obrázek
Anička

Už jsme tu měli princeznu a dokonce i královnu. Dneska se ovšem dovíme něco od Anděla. Anděla, který se jmenuje Anička a tvoří pod svou značkou Yellow. Jacket. Angel. V její laboratoři, která obsahuje laser a spoustu plastu, vznikají brože, náušnice, náhrdelníky a dokonce i kabelky. Vše je vyrobeno kvalitně a hlavně s láskou samotného Anděla :)

 

Co ráda nosíš?

Uf, to je náročná otázka :) - myslím, že nejradši nosím tričko, kraťasy a žabky ;), protože miluju léto, pak určitě v šatníku potřebuju spoustu různých šál a šátků, kabelky od malých po obrovské, miluju boty, miluju všeobecně doplňky, tím asi nikoho nepřekvapím ;)). To je nejspíš i důvod, proč se zrovna jim věnuju. Člověk nemusí mít žádný překombinovaný outfit, aby byl vidět, nebo aby se cítil svůj. Proto preferuji jednoduché oblečení a to obohacuju právě různými šperky, šátky atd. A když už mám něco barevného, pak jsou to určitě kousky od dalších našich šikovných designérů!!!

Kam ráda chodíš?

Všude, kde potkám své přátele, všude, kde se můžu inspirovat…jsem vděčná za všechny design akce, s kterými se roztrhl pytel…miluju chodit na procházky do parku, do zoo, na výlety, ale i do centra města a pozorovat lidi a architekturu…snažím se dost často chodit na výstavy, na koncerty, do kina, protože všude se dá najít něco inspirativního, ať už je to věc vizuální jako fotka, obraz, socha, nebo emotivní jako muzika, film…ale taky ráda chodím spát…a určitě do práce – tedy tvořit ;)))

 

Pokud se chcete podívat, jak Anička tvoří určitě navštivte její stránky, Fler obchůdek či jí začněte podporovat na Facebooku :)