Fler Fler MAG Můj kreativní svět
 
"Ahoj, pojďte dál. Zrovna leju svíčky :-)," usmála se Meduška a nám se v tom království květin, bzučících včel a vonícího včelího vosku zatajil dech. Meduška před naší kamerou vykouzlila úžasnou atmosféru. A to i... číst článek »
 
 
Kdo z vás by za značkou Pupik's hledal takovou ženskou! Měří, řeže, stlouká, brousí a všelijak jinak krotí dřevo, z něhož pak vzniká parádní nábytek. Ví, co chce a jednoduše to dělá. A dokonce má vlastní motorku! :)... číst článek »
 
 
Keramika, nebo cín? Abraka Gabra! - a můžete zvládat obojí. Gábině přijdou oba materiály v ledasčems podobné, ale profesně se věnuje právě cínování. Má ráda šperky s myšlenkou, experimenty i věci, co se možná... číst článek »
 
 
Čalounické koženky, kvalitní tkané látky, precizní střih, vychytané kapsičky i úchyty a minimalismus. Takové jsou oblíbené kabelky z dílny mirrage, do které jsme se zajeli podívat s kamerou. "Ke kabelkám mě přivedla moje... číst článek »
 
 
Taky se (ještě pořád) rádi schováváte? A máte na to nějaké své oblíbené místo? Nechceme vám až tak úplně našeptávat, jak skvěle jako zašívárna funguje takové týpí... (! :-)), ale vašim dětem, těm to ukážeme... číst článek »
 
 
Kov je prý obecně považován za něco studeného, těžkého, zlého. Ale když se s něčím skamarádí..."to železo poslouchá na slovo. A já si s nim můžu dělat, co chci :-))" usmívá se do kamery kovář Zdeněk Legner alias... číst článek »
 
další strana
21/50
předešlá strana
Menu
--