Domů Profil prodejce Momo Chrudim
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 7 hodin.
  • Chrudim, ČR
  • 2917 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (255) 100%
Nadšenci: 505
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2917
Registrace: 2.12.2010
Město: Chrudim
Stát: ČR

Momo Chrudim

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Momo Chrudim, o.p.s. je obecně prospěšná společnost zaměřená na sociální, umělecké a vzdělávací projekty.

 

 

Název společnosti vychází z knihy Michaela Endeho Děvčátko Momo a ukradený čas. Je to příběh o čase a naslouchání a také příběh o naší době, ve které nikdo už nemá na nic čas a přitom, kdybychom se jen na chvíli zastavili, zjistili bychom, že všechen svůj čas si nosíme stále s sebou, protože čas našich životů se vždy znovu rodí v našem srdci. Děvčátko Momo tohle dokáže a díky tomu dokáže naslouchat druhým tak, jako nikdo jiný. A protože právě v sociálních službách, umění a pedagogické práci je čas a schopnost naslouchání velmi potřeba, vybrali jsme si děvčátko Momo jako náš vzor.

 

Posláním Sociálně terapeutické dílny Momo je nabízet při ručním zpracování ovčí vlny zapojení do smysluplného pracovního života lidem s mentálním postižením z Chrudimi a okolí, kteří nemohou najít uplatnění ani na chráněném trhu práce.

image

 

 image

 

Kromě provozování sociálně terapeutické dílny pořádá naše společnost také kurzy plstění a předení pro veřejnost a různé organizované skupiny dětí i dospělých.

 

Způsob dopravy
Česká pošta - doporučený dopis, balík do ruky. Zásilkovna. Zboží balíme buď do bublinkové nebo pevné obálky a nebo do přiměřeně velké lepenkové krabice. V případě větší (objemnější a těžší) objednávky budeme muset navýšit cenu poštovného, tak aby odpovídalo rozměrům a váze posílaného balíku. Díky za pochopení. Osobní údaje zákazníka budou zpracovány výhradně za účelem vyřízení objednávky a dodání zboží.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od Momo Chrudim

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--