Domů Profil uživatele Mamiko
  • Na Fleru od roku 2011, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 29.1.2011
Stát: ČR

Mamiko

/ Nakupující
Profil
Začalo to vlastně trochu dřív, než jsem poprvé uslyšela jeho: Mamiko! Mamiko! Nebo mnohem dřív? Možná už v době, kdy jsem mamiko poprvé zavolala já...
Nejraději mám přírodní materiály a ráda do nich oblékám své děti. Ráda pro ně šiju z nebarvené biobavlny, ale i z pestrých a barevných kousků, protože z nich mají radost. A já taky. A z obrázků - kreslím a stříhám textilní aplikace s motivy, které je zrovna nejvíc na světě zajímají. A taky neustále vyrábím záplaty.
Sem s vámi chodím sdílet radost z krásy, z šití, z dětí, z práce, z hledání a vymýšlení.
......................................................................................................
Nabízím vám látky, především bavlněné a biobavlněné úplety. Nakupuji jen látky, o jejichž vysoké kvalitě a zdravotní nezávadnosti pro děti jsem přesvědčená, protože je kupuji hlavně pro své vlastní děti.
Látky mám v množství, které uvádím, skutečně skladem a sama je pečlivě fotím, abyste si dokázali co nejvěrněji představit jejich barvy, vzory a kvalitu. Můžete je také vidět na fotkách hotových výrobků v mém blogu.
.......................................................................................................
Kromě látek si zde můžete koupit aplikace, nášivky a záplaty. Některé vyrobené průmyslově, některé vyrobené mnou. K jejich výrobě využívám průmyslově potištěné a barvené látky (úplety ze svého sortimentu a tkané látky z české maloobchodní sítě) a kreslím po nich jen minimálně, aby byly trvanlivé, vydržely časté a necitlivější praní a odolaly co nejdéle těžkým nárokům dětského užívání.
Své hotové výrobky nabízím na profilu Mamico.
...............................................................................................
Balíčky odesílám většinou následující den po připsání platby, ale vyhrazuji si právo je odeslat do 3 dnů od obdržení platby.
Konečné poštovné vždy přepočítám a potvrdím podle váhy, velikosti a celkové hodnoty objednávky podle ceníku České pošty. Balné neúčtuji. Zboží zasílám pouze doporučeně (37 - 68 Kč), při vyšší hodnotě než 500 Kč jako pojištěný cenný balík (73 Kč).
Na přání vám můžu z metráže ustřihnout jakékoliv množství od 20 cm, nejen po celých půlmetrech: pošlete mi soukromou zprávu s vaším přesným požadavkem a já vám vystavím rezervaci přesně podle vašeho přání.
.............................................................
Množstevní slevy
Při objednávce látek v hodnotě nad 1000 Kč obdržíte 5% slevu. Sleva bude odečtena při potvrzení objednávky.------Maximální výše poštovného v ČR je v tomto obchodě 73 Kč.
Nakoupíte-li nášivky (jakékoliv zboží z kategorie Nášivky, záplaty, stuhy) v ceně nad 100 Kč, bude Vám při potvrzení objednávky odečtena sleva 10 % z jejich hodnoty.
Nakoupíte-li nášivky (jakékoliv zboží z kategorie Nášivky, záplaty, stuhy) v ceně nad 250 Kč, bude Vám při potvrzení objednávky odečtena sleva 20 % z jejich hodnoty.
TOPlist
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--