Domů Profil prodejce Zuzana Veselá
Zuzana Veselá
  • aktivní prodejce od r. 2008
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Praha 6, ČR
  • 507 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (169) 100%
Nadšenci: 1935
Aktivita: aktivní
Prodáno: 507
Registrace: 1.12.2008
Město: Praha 6
Stát: ČR

Zuzana Veselá

/ Prodávající
Novinky
1054821
8.4.2023 Novinky jsou vložené na eshopu. Přinášíme Vám nové střihy a materiály. Například kalhotová sukně a volné košile.

Online Kolekce Zuzany Veselé obsahuje originální modely svatebních šatů, koktejlek, oděvů do společnosti i volný čas. Možnost šití na míru dle vlastního zadání. Vyrobeno v ČR z kvalitních materiálů.

Zuzana je oděvní designérka, momentálně žije a tvoří v Praze. Ukončila Vysokou školu výtvarných umění v Bratislavě, obor oděvní design. Vedle tvorby se věnuje pedagogické činnosti (Technická univerzita v Liberci). Její kolekce obsahují originální modely, často v kusovém provedení, nebo limitované série. Zuzana patří mezi výjimečné tvůrce české oděvní scény pro její originalitu, kreativní nápady, rychlost a důslednost zpracování.

Zuzana Veselá vytváří vysoce kvalitní, luxusní společenské a svatební oděvy navržené a vyrobené v příjemném prostředí soukromého ateliéru v Praze, CZ. Každý kus obsahuje kvalitní materiály, profesionální odborné zpracování, luxusní provedení detailu, to vše orámované ohromující siluety. Zuzana Veselá nabízí oděvy, které jsou určeny pro rozdílné postavy a jsou navrženy tak, aby zvýraznily křivky ženské postavy.

Od roku 1997 navštívila a účastnila se mnohých veletrhů, výstav, módních přehlídek, kulturních akcí, fashion weeků a také soutěží. Získala řadu cen, nejvíce si však považuje třetího místa na „Humen Cupu“ v Číně v roce 2001. (Mezinárodní soutěž mladých módních návrhářů). Zároveň byla v roce 2007 nominována na cenu Czech Grand Design v kategorii “Módní designér roku“ a několikrát byla vybrána do finále soutěže Top Styl Designer.

Prosím, před každým nákupem řádně prostudujte mé obchodní podmínky, formu platby, dopravy a výběr velikosti. Usnadní to následnou komunikaci.

 

 

OBCHODNÍ PODMÍNKY

Obchodní podmínky - nákupní řád
Vážení, vítáme Vás v internetovém obchodě www.fler.cz/zuzana-vesela . Než začnete nakupovat, seznamte se prosím s níže uvedenými obchodními podmínkami. Jako kupující totiž potvrzením objednávky souhlasíte s níže uvedenými podmínkami nákupu.  

Tento internetový obchod provozuje: Mgr.art. Zuzana Veselá.

Oděvy v mém virtuálním obchodě jsou definovány v konfekčních velikostech. Jelikož není vždy shoda s ostatními výrobci v nabízených velikostech, před objednáním, si prosím vždy zkontrolujte Vaší velikost dle této konfekční tabulky. Ta je používána k tvorbě a modelaci střihů. Pokud si nebudete jistá s výběrem velikosti, klidně napište, obratem Vám doporučíme vhodnou velikost oděvu.

ZAKÁZKOVÁ TVROBA

Dále nabízím zhotovit na zakázku speciální, originální nebo dražší oděvy, přímo na Vaše míry. Z důvodu specifičnosti zakázkové tvorby uvítám důkladné opsání objednávky. Je složité u dražších oděvů řešit následné reklamace, zejména pokud jde o velikost.  Konečná cena výrobku šitého na míru se může lišit, a to vzhledem k Vaší velikosti a tím pádem větší či menší spotřeby materiálu, či jiných úprav na přání. Přesnou cenu Vám sdělíme až po dodání Vámi naměřených rozměrů a domluvě finálního vzhledu výrobku.

VRÁCENÍ A VÝMĚNA ZBOŽÍ

Pokud je Vámi objednané zboží nevhodné, či nejste-li spokojeni, je možné zboží vrátit nebo vyměnit a to do 14-ti dnů od přijetí zásilky.  Ze zákona máme povinnost vracet zákazníkům nejen částku, kterou za zboží zaplatili, ale také poštovné za přepravu od obchodníka směrem k zákazníkovi a peníze vrátit do 14 dnů od odstoupení. Bude-li zákazník chtít extra rychlé doručení do druhého dne a využije jiných než klasických služeb pošty, kdy je klasické poštovné  (standartní zboží 78 Kč) navýšené na přání zákazníka (100 až 150kč dle přepravce), jedná se např. o balík do ruky nebo na poštu, bude zákazníkovi v případě vrácení tohoto zboží, poslána na jeho účet cena za zboží a pouze základní poštovné.

Toto se vztahuje pouze na zboží zakoupené prostřednictvím fler.cz. Zboží zašlete zpět jako obyčejnou, pojištěnou zásilku (nikoli na dobírku) na naši adresu. Upozorňujeme, že naše záruka se vztahuje jen na nepoškozené a nepoužité zboží, opatřené všemi etiketami. Pokud bude na výrobku provedena údržba (praní, čištění), nelze tento výrobek považovat za nepoužité zboží. Na všechny výrobky poskytujeme záruční lhůtu podle Občanského zákoníku.

V  případě vrácení zboží šitého na míru, si účtujeme storno poplatek a to nejméně ve výši poštovného, takže zpět obdržíte pouze cenu zboží bez poštovného. Pokud se bude jednat o výměnu, nebude účtován žádný storno poplatek.

Výměna zboží je možná dle vzájemné dohody a to vždy po navrácení nevhodného zboží nazpět. Výměny zboží mohou být například u konfekčních velikostí, pokud je dostupnost stejného výrobku v jiné velikosti nebo výměnou za jiný výrobek. A to ve stejné výši za prvně objednané/vrácené zboží anebo pokud se vyskytne přeplatek z Vaší strany. Ten Vám bude uhrazen na účet do 14 dnů od zaslání zboží nového.

 

 

VÝROBA

Výroba oděvu definovaného v prodeji například do týdne, započne při připsání platby na ůčet. To samé je i u výroby oděvů na zakázku, vždy se platí předem.

Oděvy v mém virtuálním obchodě jsou definovány v konfekčních velikostech. Jelikož není vždy shoda s ostatními výrobci v nabízených velikostech, před objednáním, si prosím vždy zkontrolujte Vaší velikost dle této konfekční tabulky. Ta je používána k tvorbě a modelaci střihů. Pokud si nebudete jistá s výběrem velikosti, klidně napište, obratem Vám doporučíme vhodnou velikost oděvu. Oděvy se dají doupravit například zkrácením nohavice u kalhot, délky sukně nebo šatů vůči Vaší postavě.

VELIKOSTNÍ TABULKA

Míry slouží hlavně k rozpoznání Vaší velikosti a tím následnému určení ceny - pas je zde uváděný jako klasický (u pupíku).

ZAKÁZKOVÁ TVROBA

Dále nabízím zhotovit na zakázku speciální, originální nebo dražší oděvy, přímo na Vaše míry. Z důvodu specifičnosti zakázkové tvorby uvítám důkladné opsání objednávky. Je složité u dražších oděvů řešit následné reklamace, zejména pokud jde o velikost.  Konečná cena výrobku šitého na míru se může lišit, a to vzhledem k Vaší velikosti a tím pádem větší či menší spotřeby materiálu, či jiných úprav na přání. Přesnou cenu Vám sdělíme až po dodání Vámi naměřených rozměrů a domluvě finálního vzhledu výrobku.

Převážnou většinu mého zboží je možné také vyrobit dle Vašich rozměrů, ušité přímo na míru Vaší postavy. Skoro vše lze ušít, ovšem pouze z materiálů, které jsou momentálně skladem - proto nás před objednávkou prosím kontaktujte, obratem nebo v co nejkratší době sdělíme jaké materiály máme aktuálně v nabídce a přibližnou cenu zboží.

MĚŘENÍ 

Jak správně měřit? - důležité je dodat rozměry přesné bez přidaných cm - při měření přiložit centimetr těsně k postavě na holé tělo.  Vždy měřte krejčovským metrem.

  • VP - výška postavy - měříme bez obutí, v narovnané poloze u stěny
  • OH - obvod hrudníku - měříme v nejširším místě přes prsa, vždy s podprsenkou, co budeme nosit pod výrobek
  • OP - obvod pasu - měříme v nejužším místě u pupíku
  • OB - obvod boků - měříme na nejširším místě přes zadek
  • DR - délka rukávu - měříme se svěšenou rukou u těla a to od krku k polovině zápěstí
  • DZ - délka zad - měříme od 7. obratle k pasové linii
  • DK - délka kalhot vnější - měříme na postavě s obuví z boku a to od pasu až k podložce. Obuv je nutná, kvůli správnému určení délky (aby kalhoty nebyly krátké)
  • DS - délka sukně - měříme od pasové linie po boku směrem ke kolenům
  • DŠ - délka šatů - měříme od 7. obratle směrem dolů po středu zad

 

Způsob dopravy
Zásilkovna, Česká pošta - Balík do ruky - Balíček posíláme nejčastěji do dvou následujících pracovních dnů, vždy po obdržení částky na účet, a to doporučeně přes Českou poštu v obálce či balíku - záleží na objemu objednávky. Pokud částku neobdržíme do 7 dnů, zboží vracíme zpět do prodeje. Se zaplacením je možné počkat, ale k tomu je nutná domluva předem. Osobní odběr možný. Výrobky jsou baleny dle velikosti například od triček do bublinkových obálek, až po větší objednávky, které jsou v krabicích.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od Zuzana Veselá

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--