Domů Profil prodejce dado design
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 11 hodin.
  • Uherské Hradiště, ČR
  • 1659 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (377) 100%
Nadšenci: 2523
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1659
Registrace: 6.2.2011
Město: Uherské Hradiště
Stát: ČR
Důležitá informace: 31.5. 2021 se nám narodili Matouš a Michael. Dohromady to bylo 6,5 kilo lásky. :D Omluvte proto moji nečinnost, mám teď obsazeny všechny končetiny. S láskou Vaše Máca a dado

dado design

/ Prodávající
Novinky
990954
24.1.2022 Vítám vás, moji milí, jsem zpět. :) Asi ne tak, jak jste možná očekávali, ale třeba vás trochu potěším. Zatím není v mých silách jezdit do dílny a šít. Proto budu tvořit z domova. Tentokrát je to naučné pexeso s dětmi. :) Ano, trochu mimo můj obor, ale neskutečně mě to baví. :)

Děkuju. Děkuju vám všem, že můžu dělat to, co miluju, co mě naplňuje, že má práce není prací, ale koníčkem. 

 
Chtěla jsem ještě trochu víc zapojit Mijinku a tak jsem ji poprosila, aby mi napsala poděkování.
Můj muž tomu dal formu, upravil, nechal vytisknout na zrecyklovaný papír a já budu každé poděkování vkládat do balíčků.
Jak jej využijete, je jen na vás. Malý tip: poslouží jako pohlednice; poděkování pro někoho dalšího; na druhou stranu můžete napsat nákupní seznam a nebo vám na něj děti nakreslí obrázek.
Ještě jednou z celého srdce děkuju, protože i díky vám jsem tak šťastná. 
 
S láskou vaše Martina. 
 
     
 Toto jsou naši dva hošani. Michael a Matouš - moji malí modelové. 
 
     
 
     
 
Moji milí, chtěla bych se s vámi o něco podělit a stojí opravdu za to, dočíst do konce. K mým květnovým narozkám mi Mijinka nakreslila obrázek s mou podobiznou. A následoval rozhovor (ještěže si tyto momenty zapisuju):
 
“Maminko, podivej, sem tě nakeslila.” “Ahá, to je krásné Mijinko, ale proč mám tak velké bříško? Asi jsem moc papala, že?” “Panebože, né! Máš v bříšku miminko.” “Ty si miláček! Ty mi přeješ miminko v bříšku?” “Ano! Přeju ti ho k narozeninkám.”
 
Nikdy bych nevěřila, že může mít přání malé holčičky takovou sílu. Po tolika letech snažení o další miminko, jsem v září, pár měsíců po Mijinčiném přání otěhotněla. Těžko říct, jak jej formulovala, nebo kdo další za tím byl, ale to přání se zdvojnásobilo. A co víc? Vyplní se v květnu! Na rok přesně! Tímto bych vám všem chtěla s obrovským štěstím oznámit, že v květnu nás nebude o jednoho, ale zrovna o dva víc. Je neuvěřitelné, že naše malá holčička nám dokázala, už po druhé změnit celý náš svět. ModlitbaMiluju tě!
 
Děkuju vám za pozornost a jestli se se mnou chtěl někdo vidět, tak počítám, že tak za pět let bych mohla být k dispozici. Unavený smíchem
 
    
 
   
 
    
 
    
 
    
 
    

                         Vítá vás Martina, dcera Mia a dado dílnaStydlivý úsměv Tulipán

Při studiu na Univerzitě Tomáše Bati v oboru návrhářství obuvi a módních doplňků jsem hledala pracovní uplatnění právě v této oblasti. Nedostatek příležitostí mě roku 2011 vedl k založení vlastní značky dado a otevření ateliéru. Splnil se mi tak sen, protože jsem se mohla živit tím, co mě nejvíc baví - navrhováním a výrobou kabelek a módních doplňků pro každého.

Dado nabízí ukázku stylu výrobků, na který se značka převážně orientuje. Koupit si tak můžete kterýkoliv z těchto hotových a jedinečných výrobků, případně si jakýkoliv detail nechat přizpůsobit vlastním potřebám a vkusu. Záleží jen na Vaší fantazii.

Produkty dado pochází výhradně z ruční výroby v omezených sériích, zaručující jedinečnost. Poslání značky je prosté: vyrábět hravé, jednoduché, přesto funkční produkty z kvalitních materiálů.

Všechny výrobky jsou vyrobeny poctivými českými ručičkami. ;)

♥ dado je hravé a s láskou ručně vyráběné ♥

Péče o materiály:

Useň - jakožto každá kůže i lidská potřebuje péči, nesmíme zapomínat, že i kůže zvířecí ji potřebuje. Proto každý kožený výrobek ihned po rozbalení naimpregnujte speciálním přípravkem na kůži (u každého výrobku je napsán typ použité kůže). Mile ráda Vám poradím, který výrobek je pro danou useň nejlepší (popřípadě Vám poradí v jakémkoli obchodě s koženými produkty). Třísločiněné usně můžete čas od času přetřít voskem a vyleštit, výrobek bude zase jako nový.

Při ušpinění jakéhokoli typu usně odstraňte skvrny lehce navlhčeným hadříkem.

Důležitá upozornění:

Stejné výrobky se můžou v detailech nepatrně lišit. Kabelky, brašny, psaníčka, tašky a baťůžky zbytečně prosím nepřetěžujte.

Žádná kravička není dokonalá, proto se může stát, že se na usni, ze které vyrábím zboží pro Vás může nějaká chybička objevit např. pigmentové skvrny, šrámy, odřeninky, dírečky a podobně. Tomu však já říkám přirozená krása, kterou si každý zamiluje :)

Dále bych chtěla upozornit na to, že každý monior na Vašem počítači zobrazuje barvy různě. Vámi objednané zboží může proto být tmavší nebo světlejší, než je ve skutečnosti. Na přesnou barvičku se můžete dotázat vnitřní poštou.

Děkuji za pochopení :)

 Zdě mě můžete vidět i slyšet :)

https://www.fler.cz/magazin/zive-s-flerem-letni-moda-na-fleru-1101

https://www.fler.cz/magazin/muj-kreativni-svet-dado-design-1736

Děkujeme a přejeme krásné dny. 

Způsob dopravy
Balíčky odesílám českou poštou, doporučeně, prioritně a pečlivě zabalené. Možný je i osobní odběr v Uherském Hradišti, záleží na domluvě. :) Faktury zasílám na přání v balíčku nebo na email. Zboží na dobírku nezasílám.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od dado design

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--