Domů Profil prodejce Lucie Ernestova
  • aktivní prodejce od r. 2008
    Reaguje na objednávky obvykle do 18 hodin.
  • Maskovice - Netvořice, ČR
  • 15990 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2074) 100%
Nadšenci: 3125
Aktivita: aktivní
Prodáno: 15990
Registrace: 5.12.2008
Město: Maskovice - Netvořice
Stát: ČR
Důležitá informace: KALENDÁŘE A DIÁŘE 2024 JSOU TADY:-) Vaše Lucie Ernestová

Lucie Ernestova

/ Prodávající
Novinky
1078020
24.10.2023 KALENDÁŘE A DIÁŘE 2024 JSOU TADY:-) VAŠE LUCIE ERNESTOVÁ

Jsem ilustrátorka, grafička a máma dvou kluků. Vymýšlím a vydávám hry šité na míru dětskému humoru a fantazii. Snažím se, aby byly krásně ilustrované, akorát rychlé, akorát složité, akorát drahé a také trochu bystřily myšlení.

Herní plány vznikly na popud věčných hádek mých dětí u Člověče nezl., na rezignaci na příliš složitá pravidla u některých her a na nepoměr cena/výkon u her jiných. Ráda utíkám od počítače k tužce a nechám se unášet představivostí, utápím se v detailech, vymýšlím nová pravidla her a komponuji staronové světy …

Mám ráda, když se děti smějí a velmi mě inspiruje, čemu všemu se to chechtají. Do průběhu her se snažím vpasovat podněty k milému špičkování a taky trochu k nenásilnému přemýšlení a vzdělávání.

Vymyslela jsem vlastní knižní konstrukci her, která je skladná a vhodná na cesty. Vejdou se do ní rovnou 4 hry a sáček s kostkou a dřevěnými figurkami. Mezi lidmi jsou už tisíce mých knížkoher a nakladatelství REBO koupilo má autorská práva do celého světa.

Kreslím inspirační obrázky na důležitá životní témata. Stávají se zrcadlem našich vlastních postojů a odrazovým můstkem pro zajímavé rozhovory. Jsou bezpochyby vhodným pomocníkem pro všechny moudré rodiče a učitele, kterým se mohou stát průvodci jejich vlastními pohledy na svět. Také o ty začíná být zájem i ve světě.

Nejsem velká firma, jsem obyčejná ženská, která našla svoji cestu:)

Více o mně se dozvíte zde //www.fler.cz/magazin/lucie-ernestova-jsem-napadana-napady-1746


 

 

 

Způsob dopravy
Objednávky jsou baleny do bublinkatých fólií nebo kartonových krabic. Zásilky odesíláme vždy v úterý a ve čtvrtek. K přepravě balíčků do 2 kg. využíváme služeb České pošty a zásilky od 2 do 50 kg zasíláme přepravní společností DPD.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Lucie Ernestova

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--