Domů Profil prodejce Tomáš Tureček
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Petrovice u Karvine, ČR
  • 2 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 53
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2
Registrace: 2.4.2011
Město: Petrovice u Karvine
Stát: ČR

Tomáš Tureček

/ Prodávající
Novinky
77419
9.7.2012 Přidány nové fotografie.
POZOR!!! Aktualizoval jsem ceník, takže všechny fotografie jsou nyní znatelně levnější!

Focení je mým velkým koníčkem, kterému se aktivně věnuji od roku 2008.

Mým heslem je "přinést přírodu blíže k Vám". V praxi to znamená, že se snažím zachytit krásu přírody a zejména běžných a známých květin a to takovým způsobem, kdy chci zobrazit něco, co běžnému oku normálně uniká. Zaměřuji se proto na makrofotografii a abstrakci a často také na uměleckou fotografii. Ve světě rostlin se snažím hledat zajímavé barevné kombinace a ladné křivky. Všem svým fotografiím se snažím vtisknout punc originality a kreativity.

Nejvyšším oceněním pro mne je, když se mé fotografie někomu líbí natolik, že si jimi rozhodne zpestřit místnosti, v nichž pobývá, ať již doma nebo v práci.

Provedení

Všechny fotografie je možné vyrobit ve Vámi vybraném formátu a provedení (mat, lesk, v rámu i bez něj, pasparta, tisk na plátno, "gallery wrap" - papírová fotografie na blind rámu), stačí mne kontaktovat a domluvíme se na detailech.

Každou fotografii nechávám zhotovit na zakázku, to znamená, že mi hotové fotografie neleží doma, ale dostanou se k Vám max. několik dní po vytištění.

Fotografie budou zpracovány bez okraje a vodoznaku, na přání mohu fotografii podepsat.

Gallery wrap - tisk je normální, ale výsledná fotografie je natažena na tzv. blind rám, který pak ve výsledku není vidět.
Gallery wrap - hrany: hrany takového "fotoobrazu" lze nechat čisté, může na nich být okrajová část fotografie, pokud to nemění vyznění fotografie nebo mohou být hrany potištěný jednou barvou, typicky tou, která má ve fotografii největší zastoupení, nebo která k ní pasuje. Takto zpracovaná fotografie je "plastická" a oproti zasklené má tu výhodu, že u ní nehrozí odlesky skla.
Gallery wrap - laminace: Takto zpracované fotografie jsou automaticky laminovány, což znamená, že je fotografie potažena velmi tenkou folií, která má dvojí funkci: 1) chrání fotografii před poškození a prodlužuje několikanásobně její životnost a 2) UV ochrana obsažená v každé laminční folii zabraňuje vyblednutí fotografie vlivem UV záření. Aplikovatelných folií je několik typů a výběr je na vás.
 

Tisk na plátno - fotografie je tištěna na kvalitní čisté bílé bavlněné plátno určené k fotografickým účelům

Materiál

Fotografie jsou tištěny na špičkové fotopapíry Canon (nižší gramáž pro menší formáty) a Ilford (vysoká gramáž pro větší formáty) s pomocí velmi kvalitních inkoustů Canon. 

V případě tisku na plátno se nejedná o malířské plátno (na to tisknout nelze), ale o vysokogramážové plátno Canon se speciální povrchovou úpravou pro inkoustový tisk.

Blind rámy - jedná se o speciální rámy, na něž se napíná fotografie při zpracování technikou gallery wrap nebo při tisku na plátno, a kdy rám není ve výsledku vidět. Lze použít 4 typy rámů:
   - standard - hloubka rámu je 2cm (v cenové kalkulaci níže)
   - pro - hloubka rámu  je 4cm
   - Hanhnemühle FineArt standard - hloubka rámu 2,9cm
   -
Hanhnemühle FineArt pro - hloubka rámu 4,5cm
Bohužel ne každý formát je možné napnout na všechny typy rámů.

V případě zájmu je možno vytištěnou fotografii zarámovat do rámu Nielsen

Orientační ceny


  20x30 30x45 40x60 50x75
Tisk 190,- 425,- 665,- 861,-
Tisk + laminace 210,- 470,- 755,- 1002,-
Gallery wrap (tisk + napnutí na blind rám + laminace)
332,- 555,- 887,- 1165,-
Tisk na plátno (+ napnutí na blind rám + laminace) 477,- 851,- 1297,- 1650,-
Rám Nielsen, ALU +280,- +392,- +560,-

+700,-

Rám Nielsen Zevio, dřevo +214,- +300,- +427,- +533,-

Ceny jsou opravdu orientační, záleží na konkrétním rozměru a zpracování. Pro získání konečné ceny mne, prosím, kontaktujte interní poštou.

Pokud Vás mé fotografie zaujaly a zajímá Vás má aktuální tvorba, můžete ji sledovat na flickru nebo na mém blogu o focení (anglicky). Pokud by Vás zaujala některá fotografie, která zde v nabídce není, dejte mi vědět interní poštou a já ji nabídnu k prodeji.

Způsob dopravy
Fotografie posílám Českou poštou a to vždy pojištěné (doporučeně, cenný balík apod.) Pouze tištěné fotografie posílám ve zpevněné obálce, větší formáty v tubusu. Fotografie s rámem pak balené v bublinkové fólii. Cena dopravy záleží na celkových rozměrech a hmotnosti zásilky. V případě pouze tisků není problém zaslat i více fotografií za cenu jednoho poštovného. V případě zájmu mne kontaktujte pro více informací.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Tomáš Tureček

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--