Domů Profil prodejce bagřík
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Katovice, ČR
  • 1 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 14
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1
Registrace: 14.5.2011
Město: Katovice
Stát: ČR

bagřík

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte,

již řadu let se zabývám prací se železem. Protože mám hodně vnoučat, přemýšlel jsem, čím malé špunty zabavit a před několika lety jsem pro ně vytvořil první kovový bagřík na písek. Když na našem pískovišti viděli hračku někteří příbuzní a známí, chtěli ji pro své ratolesti také. Tak jsem začal zásobovat široké příbuzenstvo. Mezitím jsem udělal určité technické úpravy bagru, aby se nechalo snadněji a bezpečně bagrovat. To, že vyrábím bagříky pro děti, se posléze rozkřiklo i po okolí a začali chodit další zájemci. V té době jsem si zpracoval technickou dokumentaci a výrobek si nechal řádně přezkoušet od TZÚS Praha s. p., kde jsem obdržel certifikát. Bagříky vyrábím doma v dílně a nechávám je přezkoušet svým vnoučatům. Doufám, že se výrobek bude líbit i Vám.

díky za návštěvu tohoto  obchůdku. Nabízím Vám v něm materiál určený k nejrůznějšímu tvoření. Hlavní část sortimentu je určena k výrobě postaviček - panenek, medvídků, maňásků, loutek a dalších figurek. Ale naleznete tu i další zboží.

polystyrenJeště doporučuji k nahlédnutí stránku, kde se můžete podívat na materiál určený k tvoření z nejrůznějších materiálů - třeba ze lnu, polystyrenu či vaty.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od bagřík

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--