Domů Profil prodejce AT
  • aktivní prodejce od r. 2008
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Nučice, ČR
  • 580 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (174) 100%
Nadšenci: 589
Aktivita: aktivní
Prodáno: 580
Registrace: 17.12.2008
Město: Nučice
Stát: ČR

AT

/ Prodávající
Novinky
902336
22.9.2020 Zahlasujte si - podzimní In spirare - https://www.fler.cz/magaz...

Vítám vás v mém malém obchůdku. Najdete zde hlavně šperky, vytvořené náročnou technikou wire-wrapping, převážně z nerezového drátu. Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný materiál.  Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu, nepodléhá povětrnostním vlivům. Nevadí mu ani styk s vodou. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější a vzhledově stálejší. Nevyžaduje další údržbu. Díky pečlivému zpracováním jde o šperk, který je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný dlouhá léta.

Dále zde najdete náhrdelníky a náramky šité a háčkované z korálků a náušnice z chirurgického drátu - s korálky i minerály. Většinu náušnic z chirurgického a nerezového drátu mohu upravit na požádání na klipsy. Ráda vytvářím šperky pro slavnostní příležitosti, každý kus je originál. Pokud se i vám něco zalíbí, budu ráda. V poslední době jsem propadla i cínování a fusingu. Cínované šperky najdete v mém druhém profilu Tupa, originální skleněné kabošony na profilu Tupa - materiál. Pokud se vám zalíbí něco z obou obchůdků, zasílám vše v jediné zásilce za jedno poštovné.

Pro zájemce ještě přiřazení minerálů k měsíčním znamením:

Skopec - hematit, jaspis červený a dalmatin , karneol, opál, granát, ametyst, rubín, diamant, rodonit; Býk - achát, aventurín, citrín, mechový achát, karneol, korál, kunzit, malachit, růženín, safír, smaragd, žlutý jaspis; Blíženci - žlutý karneol, tygří oko, jantar, citrín, zlatý topaz, mechový achát, modrobílý chalcedon, akvamarín, křišťál, růženín; Rak- zelený jaspis, aventurín, korál, jadeit, karneol, bílý chalcedon, opál, měsíční kámen, rodochrozit, chryzopras, smaragd, říční perla, amazonit, růženín; Lev- zlatý topaz, onyx, citrín, jantar, tygří oko, granát, rubín, křišťál, diamant, železitý křemen, olivín neboli peridot, sluneční kámen, jaspis červený a dalmatin; Panna- citrín, jaspis, jantar, tygří oko, olivín neboli peridot, karneol, sodalit, lapis lazuli, ametyst, modrý safír, chryzopras; Váhy- jaspis, onyx, růžový korál, jadeit, kunzit, růženín, perla, akvamarín, turmalín rubelit, modrý safír, lapis lazuli, akvamarín, unakit, malachit; Štír - hematit, červený jaspis, granát, malachit, onyx,  turmalín rubelit, achát, obsidián, černý opál, ametyst, rubín, býčí oko, karneol, jaspis dalmatin; Střelec- sodalit, zelený aventurín, chalcedon, obsidián, ametyst, opál, lapis lazuli, modrý topaz, tmavomodrý a indigo safír, dumortierit; Kozoroh - jaspis, achát, onyx, chalcedon, měsíční kámen, obsidián, křišťál, diamant, ametyst, dumortierit, azurit, labradorit, malachit; Vodnář- tyrkys, opál, modrý topaz, akvamarín,  fluorit, světle modrý safír, sodalit, říční perly; Ryby- korál, tyrkys, jadeit, měsíční kámen, říční perla, opál, fluorit, akvamarín, modrý safír, ametyst, achát, labradorit olivín neboli peridot

 

 

 

 

TOPlist

Způsob dopravy
Česká pošta, doporučeně, bublinková obálka, případně krabička. Dražší objednávky zasílám jako cenné psaní
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od AT

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--