Domů Profil prodejce JaneMade
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha 8, ČR
  • 396 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (165) 100%
Nadšenci: 537
Aktivita: aktivní
Prodáno: 396
Registrace: 13.6.2011
Město: Praha 8
Stát: ČR

JaneMade

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás!

Nakoukněte, co všechno jsem pro Vás připravila a vězte, bude toho víc a víc, jen co nafotím to, co jsem ušila, došiju a nafotím to, na co jsem z látky nastříhla a nastříhám, ušiju a nafotím to, co jsem ve své hlavě dále vymyslela!

Pro pořádek jsem se rozhodla založit ke svým stávajícím dvěma profilům nafleru ještě třetí a to celé proto, abych zde mohla vystavovat věci, které jsem sama vytvořila a v obchůdku nePOTŘEBNÝMATERIALista mohla nabídnout tovary k tvoření, které asi sama neupotřebím a na ARTiČOKu nabízela pouze vintage věci, kterých jsou babiččiny skříně plné, mají svoje kouzlo, některé jsou snové, jiné zase retro, ale všechny jsou krásné.

Zakoupené zboží můžete do 14 dnů vrátit bez udání důvodu, pokud se nejedná o zboží vyrobené na objednávku nebo se specifickými požadavky na úpravu.

Pokud objednáte zboží na ARTiČOKu či na nePOTŘEBNÉNÝMATERIALista platíte jedno poštovné, jen mě prosím na toto upozorněte v poznámce u objednávky.

Jana

Dvanáct hodin fler-slávy:

- Dnes volím cukrovou vatu ve dnech druhého kola prezidentských voleb

Způsob dopravy
Zboží bude zásláno prostřednictvím České pošty do tří pracovních dnů od připsání platby na účet. Zboží balím do recyklovatelných obalů a pokud možno balím do recy materiálů. Výše poštovného se může mírně navýšit podle velikosti a hmotnosti zásilky, v takovémto případě Vás na tuto skutečnost dopředu upozorním a vyčkám na Váš souhlas. Děkuji za pochopení.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od JaneMade

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--